Home Ενημερώσεις Φωτιά σε Σπίτι Ηλικιωμένου στο Πλωμάρι (Βίντεο)

Φωτιά σε Σπίτι Ηλικιωμένου στο Πλωμάρι (Βίντεο)

930
2

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι ηλικιωμένου στο Πλωμάρι(σε δύσβατο δρόμο), από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, με πιθανή ώρα μεταξύ 18:30 – 19:00. Με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής ο ηλικιωμένος αρχικά γλύτωσε τα χειρότερα και αρκετή ώρα μετά η φωτιά έσβησε τελείως. Το σπίτι υπέστει σοβαρές υλικές ζημιές και ο ιδιοκτήτης του διεκομίσθει στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, με εγκαύματα στα πόδια και στην πλάτη, σημαντική συμβολή στη διάσωση του, είχε ένας συμπολίτης μας του οποίου το σπίτι κάηκε πριν από περίπου ένα μήνα στο Κάτω Χωριό. Το σπίτι βρίσκεται 4 παράλληλους δρόμους πάνω από τον παραλιακό δρόμο του Πλωμαρίου, κοντά στον Προφήτη Ηλία, οι καπνοί έφτασαν μέχρι τη μαρίνα, αναστατώνοντας τους ντόπιους και τους επισκέπτες που βρίσκονταν στις ταβέρνες και στις καφετέριες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τη μεταφορά του στο Βοστάνειο ο άτυχος συμπολίτης μας ο οποίος ήταν 89 ετών απεβίωσε με πιθανή αιτία την εισπνοή καπνού.

Βίντεο και φωτογραφίες

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τη μεταφορά του στο Βοστάνειο, ο άτυχος συμπολίτης μας ο οποίος ήταν 89 ετών απεβίωσε με πιθανή αιτία την εισπνοή καπνού.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here