Home Αθλητικά Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα με Νίκη: Αιγέας – Προοδευτική 3-2(Βίντεο)

Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα με Νίκη: Αιγέας – Προοδευτική 3-2(Βίντεο)

496
0

Στη Σαββατιάτικη Πρεμιέρα της Α΄Τοπικής Κατηογορίας, ο Αιγέας πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 κόντρα στην μαχητική Προοδευτική Σκάλας Καλλονής. Οι παίχτες του Γ. Μανούσου είχαν προηγηθεί με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Καλλονιάτες ισοφάρισαν στο δεύτερο και σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου στη συνέχεια ο Αιγέας σκοράροντας δυο ακόμα γκολ και χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες, έδειχνε να έχει καθαρίσει το ματς, τελικά η Προοδευτική αγωνιζόμενη με 10 παίχτες, λόγω αποβολής του Τζουβανέλλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-2 και μέχρι το τελευταίο λεπτό κυνήγησε το “Χ”. Ο Αιγέας επίσης ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίχτες λόγο τραυματισμού του Γ. Μαμάκου λίγο πριν τη λήξη.

Σκόρερ για τον Αιγέα ήταν οι: Γιώργος Αγιακάτσικας ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του με γκολ, ο Αλέξης Τοπάλι και ο Αντρέας Χαλδέζος με ωραίο πλασέ στην κίνηση. Όλα τα γκολ και τις φάσεις μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Όσο αφορά τη διαιτησία και οι δυο ομάδες έχουν κάποια παράπονα, ο Αιγέας κυρίως για δυο πέναλτι και η Προοδευτική για δυο οφσάιντ.

Την επόμενη αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ο Αιγέας θα παίξει ξανά εντός έδρας, με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή.

Η σύνθεση του Αιγέα: 1. Γεωργιάδης, 2. Σαρέλλης, 3. Αγιακάτσικας, 4, Αγκόλι, 5. Χιωτέλλης, 6. Καραμπέτσος, 7. Γιαννίκος, 8. Μουτσουγιάννης, 9. Αζάμπι, 10. Γ. Μαμάκος, 11. Χαλδέζος. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι Τοπάλι, Κάλφας και Μαγγούρας.

Το βίντεο με όλα τα γκολ και φάσεις από το παιχνίδι

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here