Home Άρθρα Αντιπροσωπεία των Εθελοντών στην Λιμενική Επιτροπή για τα Θέματα του Πλωμαρίου

Αντιπροσωπεία των Εθελοντών στην Λιμενική Επιτροπή για τα Θέματα του Πλωμαρίου

427
0

Αντιπρόσωπος των εθελοντών Πλωμαρίου παρέστη στην Λιμενική Επιτροπή, όπου συζητήθηκαν 2 θέματα που αφορούν το Πλωμάρι. Όσον αφορά την «επικαιροποίηση της παλαιάς μελέτης» για κατασκευή προβλήτας μπροστά από τις ταβέρνες.

Διευκρινίστηκε ότι στην ουσία πρόκειται για την προμελέτη που βρίσκεται στο λιμενικό ταμείο και ότι απαιτείται μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Αποφασίστηκε να επιστραφεί ο φάκελος στον δήμο για τις σχετικές ενέργειες. Για το ζήτημα της πύλης εισόδου η Λιμενική Επιτροπή αποφάσισε να προτείνει την δημιουργία και των δύο εισόδων (Πλωμάρι & Πέτρα). Τα μέλη της επιτροπής τόνισαν ότι η δημιουργία των εισόδων είναι στη ουσία πολιτική απόφαση και για αυτό πρέπει να ασκηθεί όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση προς αυτή την κατεύθυνση. Εκτός από τον αντιδήμαρχο κ. Βατό (μόνιμο μέλος της επιτροπής) παρίστατο και ο γεωγραφικός αντιδήμαρχος κ. Πολίτης για τα θέματα Πλωμαρίου.

Ο αντιπρόσωπος εθελοντών συναντήθηκε το απόγευμα και με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου και αντάλλαξαν απόψεις για την δημιουργία φορέα ανάπτυξης στη περιοχή Πλωμαρίου. Την Δευτέρα 24/9 19:00 θα γίνει συζήτηση στο επιμελητήριο με θέμα «Τουρισμός –προβλήματα- προοπτικές» και θα ήταν καλό να παρευρεθούν και από το Πλωμάρι εκπρόσωποι των κλάδων που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here