Home Δελτία Τύπου Σύσκεψη για τα Λιμενικά Έργα Πλωμαρίου Παρουσία Κ. Μουτζούρη & άλλων Πολιτικών...

Σύσκεψη για τα Λιμενικά Έργα Πλωμαρίου Παρουσία Κ. Μουτζούρη & άλλων Πολιτικών Προσώπων

591
4

Σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το λιμάνι του Πλωμαρίου και οι περί αυτό περιοχές, συγκαλείται από τον γενικό γραμματέα λιμένων και λιμενικής πολιτικής καθηγητή Κώστα Μουτζούρη, στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου.

Στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της «Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος», θα κληθούν να μετάσχουν ο δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Σταύρος Πολίτης, ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Κώστας Μουτζούρης, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Λέσβου Κώστας Κορδώνης, ο λιμενάρχης Μυτιλήνης Μανώλης Βόμβας, ο διοικητής του λιμενικού σταθμού Πλωμαρίου Ευστάθιος Βαζλαδέλλης, οι πρώην δήμαρχοι Πλωμαρίου Μιχάλης Μαμάκος και Δημήτρης Βαρβαγιάννης και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Μουτζούρης, γνωρίζει καλά τα προβλήματα του λιμανιού του Πλωμαρίου καθώς και το θέμα της δημιουργίας χώρου στάθμευσης, στον χώρο που εκτείνεται, πέρα από τον παραλιακό δρόμο στη θέση «πλακάκια» και σκοπεύει να ακούσει κατά την σύσκεψη τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις λύσεις που προτείνουν οι τοπικοί παράγοντες, ώστε να προγραμματίσει την αντιμετώπισή τους.

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. η συνάντηση είναι κλειστη ή να έλθουμε και εμείς να πούμε τη γνώμη μας μιας και δεν είμαστε καλεσμένοι;

  2. Καλή ερώτηση! Φαντάζομαι και πολλοί απλοί πολίτες θα θέλουν να δώσουν το παρόν. Αυτό το τελευταίο “και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων” δε μου πολυαρέσει. Ποιοι είναι οι κοινωνικοί φορείς; Το πόλιον; Η Λέσχη; Οι εθελοντές; Ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων; Ο κυνηγετικός σύλλογος; Κάποιοι χώνουν τη μύτη τους σχεδόν παντού, κυρίως όπου τους συμφαίρει.

  3. το πολιον δε θα λειψει, όπως και η λοιπη αριστοκρατια. Ο λαουτζικος κατω.

  4. Βλέπω και στα 3 σχόλια μιζέρια.
    1. Γιατί όταν γίνονται συσκέψεις με θεσμοθετημένα όργανα ΔΕΝ συμμετέχουν “απλοί πολίτες”.
    2. Οι απλοί πολίτες έχουν την δυνατότητα μέσω των κοινωνικών φορέων -Σύλλογοι, Σωματεία κλπ-αν είναι μέλη τους να καταθέσουν τις απόψεις τους.
    3. Σε περιπτώσεις ανοιχτών συνελεύσεων γίνεται πανδαιμόνιο με τις φωνές του ενός και του άλλου-όλοι θέλουν να μιλούν ταυτόχρονα και να κάνουν τους άλλους ακροατήριο-.Αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ-0-
    4 και τελευταίο αν δεν είναι μέλη σε κάποιο σύλλογο , μπορούν κάλλιστα να κάνουν ένα σημείωμα με τις απόψεις τους και φαντάζομαι ότι θα το δεχτούν , εκτός και αν τους “βολεύει” να “παίζουν” τον ΚΡΗΤΙΚΟ για όλους και για όλα χωρίς καμιά ευθύνη και καμιά προσπάθεια, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι “πισωπρινήτες”
    κάτω από παχιές σκιές κρίνουν τα πάντα…..
    Δ’ λεία θελ΄!!!!!!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here