Home Ενημερώσεις Νέα Εθελοντική Δράση και Συμμετοχή σε Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό

Νέα Εθελοντική Δράση και Συμμετοχή σε Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό

528
0

Οι Εθελοντές Πλωμαρίου δήλωσαν συμμετοχή στην “2η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ”, που θα διεξαχθεί στο Ίππειος, τo Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2012 σε μια προσπάθεια προώθησης της ιδέας του εθελοντισμού και της συνεργασίας μεταξύ των οργανώσεων σε παλεσβιακό επίπεδο.

Την Παρασκευή 24/8 στις 14:00 θα γίνει συνάντηση των συμμετεχόντων στο Επιμελητήριο Λέσβου, για συντονισμό και συζήτηση λεπτομερειών της εκδήλωσης.

Νέος καθαρισμός του Αγίου Ισιδώρου
Εθελοντές Πλωμαρίου συνδύασαν το κολύμπι τους με τον καθαρισμό του βυθού στο ανατολικό άκρο της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου, την Τετάρτη το απόγευμα 22/8/2012.

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για την εκδήλωση:
2η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Στα πλαίσια της 2ης Γιορτής Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς που θα διεξαχθεί στο Ίππειος, τo Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2012, σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στη διοργάνωση και την υλοποίηση της εκδήλωσης.
Ο κάθε φορέας ή εθελοντική οργάνωση που επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή παρουσιάζοντας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τις δράσεις του αλλά και εφόσον το επιθυμεί να οργανώσει το δικό του δρώμενο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην οργανωτική επιτροπή έως την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 στα τηλέφωνα 2251028431-2251037280 κα. Κυπριώτη Επιμελητήριο Λέσβου και 6944260069 κ. Προκόπη Σινάνη Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Ιππείου καθώς και στο e-mail lesvos.vol@gmail.com

Μετά τιμής,

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΙΝΑΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΠΠΕΙΟΥ

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here