Home Αναρτήσεις Επισκεπτών Σοβαρό Πρόβλημα στο Δρόμο της Κουρνέλας

Σοβαρό Πρόβλημα στο Δρόμο της Κουρνέλας

647
0

Ένα e-mail με φωτογραφίες, το οποίο λάβαμε από αναγνώστρια για σοβαρό πρόβλημα, που υπάρχει στον δρόμο του χωριού “Κουρνέλα”: Δημήτρη γεια σου! Συγνώμη για το θάρρος που παίρνω να σου στείλω email, θα ήθελα τη βοήθεια σου σε ένα θέμα για το δρόμο της Κουρνέλας. Δεν είσαι ο αρμόδιος, αλλά η δημοσίευση φωτογραφιών ίσως βοηθήσει να δουν μερικοί το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει εκεί.
όπως θα δεις κ’ εσύ ειδικά σε ένα σημείο έχουν φύγει τα χώματα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και ειδικά το βράδυ.

Κάθε φορά που περνάω βλέπω ότι ο δρόμος υποχωρεί όλο και πιο πολύ και σίγουρα με τις πρώτες βροχές θα υπάρξει πρόβλημα και δεν θα μπορούμε να περάσουμε για να φτάσουμε στα σπίτια μας (υπάρχουν άνθρωποι που διαμένουν εκεί μόνιμα) και στα κτήματα μας, σε λιγο θα αρχίσουν οι ελιές και απ’ το δρόμο αυτόν περνάνε δεκάδες αυτοκίνητα κάθε μέρα. Σχεδόν όλος ο δρόμος είναι άθλιος γεμάτο πέτρες και λακκούβες που μόνο για αμάξι δεν είναι να πηγαίνει εκεί..

Το μόνο που ζητάμε είναι κάποιος αρμόδιος να δει το σημείο που έχει υποχωρήσει ο δρόμος πριν αρχίσουν οι βροχές και να ρίξουν λίγο χώμα στα σημεία που είναι γεμάτο λακκούβες και στα βράχια που έχουν βγει στην επιφάνεια του δρόμου.
Είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο μέρος που σχεδόν κάθε μέρα όλο και κάποιος ξένος (κ όχι μονό) θα το επισκεφτεί να δυσανασχετεί για τον δρόμο.. Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσει να γίνει κάτι…

Σε ευχαριστώ πολύ!
Φιλικά Α. Ν.

Περισσότερες φωτογραφίες.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here