Home Αθλητικά Ξεκίνησε Προετοιμασία ο Αιγέας Πλωμαρίου(Φωτογραφίες & Βίντεο)

Ξεκίνησε Προετοιμασία ο Αιγέας Πλωμαρίου(Φωτογραφίες & Βίντεο)

869
0

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Αιγέας Πλωμαρίου ξεκίνησε προετοιμασία, στις 16/8, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μανούσου, για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την έναρξη.

Ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Μανούσος, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση, μαζί με τους συνεργάτες του θα είναι και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής. Στα των μεταγραφών, με τις επιστροφές των Δημήτρη Αζάμπη, Μάριου Μουτσουγιάννη και Γιώργου Γιαννίκου η επιθετική γραμμή της ομάδας δυναμώνει σημαντικά.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, στη φετινή προσπάθεια του Αιγέα θα συμμετάσχουν επιφανείς συμπατριώτες μας, που δραστηριοποιούνται κυρίως στον επιχειρηματικό κόσμο όπως οι Γαβριήλ Χαλδέζος, Τάκης Μαρσώνης, Τάκης Μουτζούρης, Κώστας Πρωτούλης, Μανώλης Αρμενάκας, αλλά και στην πολιτική-τοπική αυτοδιοίκηση όπως οι δυο πρώην Δήμαρχοι Πλωμαρίου, Δημήτρης Βαρβαγιάννης και Μιχάλης Μαμάκος.

Ο Πρώην Πρόεδρος της ΑΕΚ, Γιάννης Καρράς στο Πλωμάρι

Αυτές τις ημέρες, στο Πλωμάρι βρίσκεται και ο συμπατριώτης μας και άλλοτε ισχυρός άντρας της ΑΕΚ και της Προοδευτικής, Γιάννης Καρράς, που επί ημερών του οι δυο ομάδες και ειδικά η ΑΕΚ γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων. Στη φώτο συνομιλεί με την παλιά δόξα του Αιολικού και του Αιγέα, Γρηγόρη Μωραΐτη στο καφέ-μπαρ Oceanis.

Βίντεο και φωτογραφίες.


Έναρξη Προετοιμασίας 2012 Αιγέα Πλωμαρίου από takistakis7

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here