Home Άρθρα Δεν Αφορούσε τη Συναυλία της Γλυκερίας το Σχόλιο για τα Τραπεζοκαθίσματα

Δεν Αφορούσε τη Συναυλία της Γλυκερίας το Σχόλιο για τα Τραπεζοκαθίσματα

614
10

Λάθος εντυπώσεις δημιούργησε, η απάντηση της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, σε σχόλιο αναγνώστη του παρόντος blog, όσον αφορά την παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων σε ιδιώτη ή ιδιωτική εταιρία.

Το σχόλιο του αναγνώστη με ψευδώνυμο “aporia” δεν αφορούσε την συναυλία της Γλυκερίας που ήταν προσφορά της Lilleput Reiser, αλλά προφανώς κάποια άλλη εκδήλωση βάφτισης ή γάμου, που πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί.

Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι δεν θεωρούμε και τόσο σοβαρό να παραχωρηθούν οι καρέκλες σε κάποιον ιδιώτη για οποιοδήποτε λόγο, αν και θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει την έγκριση του Τοπικού Συμβουλίου. Η ανακοίνωση της Δημοτικής Ενότητας αναφέρεται στο θέμα γράφοντας “διάθεση τραπεζοκαθισμάτων σε ιδιωτική εταιρεία”. Αυτό δεν αναφέρεται στο σχόλιο του αναγνώστη, άρα ή η Δημοτική Ενότητα κατάλαβε λάθος γιατί τους τα μετάφεραν λανθασμένα ή ήθελαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Στο παρελθόν πάντως, ο πρώην Δήμος Πλωμαρίου είχε όντως παρατηρηθεί ότι παραχώρησε τραπεζοκαθίσματα σε ταβέρνα…

Διαβάστε αρχικά το σχόλιο του αναγνώστη και στη συνέχεια την ανακοίνωση της Δημοτικής ενότητας και βγάλτε εσείς τα δικά σας συμπεράσματα, για το ποιος ή ποιοι είναι επικίνδυνοι. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι η ανακοίνωση είναι υπογεγραμμένη και από τον Αντιδήμαρχο και από τον Πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας, συνήθως υπογράφονται μόνο από τον πρώτο… Όσον αφορά τον βαθμό επικινδυνότητας, μη ξεχνάμε τον βιολογικό που υπολειτουργεί και την παράνομη χωματερή που ακόμα σιγοκαίει…

Το σχετικό σχόλιο:
aporia July 25, 2012 at 5:49 pm –
να κανω τωρα και γω μια ερωτηση…σκεφτομαι να παντρευτω και να βαφτίσω το παιδι μου…καρεκλες πλαστικες και τραπεζια θα τα προμηθευτώ απο το δήμο ή θα πρεπει να κάνω κουμπαρο καποιον δημοτικο συμβουλο για να μου τα δώσει????? συνεβει πριν λιγες μερες γι αυτο ρωταω…..

Και η σχετική ανακοίνωση-απάντηση της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου:
Με αφορμή τα ανεύθυνα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στις 26/7/2012 στο Plomari news σχετικά με την διάθεση τραπεζοκαθισμάτων σε ιδιωτική εταιρεία και τα υπονοούμενα εις βάρος αιρετών αρχόντων σας ενημερώνουμε ότι τα παραπάνω τραπεζοκαθίσματα δεν ήταν περιουσιακά στοιχεία του Δήμου αλλά ιδιοκτησία του τοπικού συλλόγου Πλωμαρίου ‘Αγ. Χαράλαμπος’ ο οποίος και τα διέθεσε έχοντας αποκλειστικά τον έλεγχο των πράξεων του .
Η πένα γραφής είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την δημοκρατία και την ενημέρωση όταν ασκείται υπεύθυνα . Σε αντίθετη περίπτωση καθίσταται επικίνδυνη .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ & Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ & ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Facebook comments:

10 COMMENTS

  1. Εδώ ασχολούμαστε με τα τραπεζοκαθίσματα,την Γλυκερία και τον Πρέκα και κουβέντα για το ξεπούλημα της Αγροτικής τράπεζας.Το 40% της αγροτικής γης περνάει σε χέρια ιδιωτών.Αραγε όσοι εχουν υποθηκευμένα τα κτηματά τους στην ΑΤΕ το έχουν κοιτάξει το θέμα? γιατί τα ΜΜΕ το έχουν κάνει γαργάρα. http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/h-agrotiki-kai-o-orgoyel-toy-thanasi-karteroy

  2. Λοιπόν anonymous, από σήμερα σε ορίζω υπεύθυνο/υπεύθυνη για το οικονομικό και όχι μόνο ρεπορτάζ…
    Αφού ξέρεις ότι είναι τοπικό blog και διαβάζεις τόσο καιρό τη θεματολογία μας, έχεις επίσης το ελεύθερο να δημοσιεύεις θέματα από άλλα sites και blogs γιατί τρως κόλλημα;

  3. Δεν σε κατηγόρησα για κάτι.Σε όλους μας απευθύνομαι γιατί στην καλοκαιρινή χαλάρωση ξεπουλιούνται τα πάντα γύρω μας κι εμείς κοιμόμαστε σαν τα βόδια.Τώρα,μια και το ανέφερες,σαν τοπικό blog,το θέμα της αγροτικής σου ξέφυγε,αφού έχει πολλούς αγρότες το Πλωμάρι η μήπως κάνω λάθος?Ολοι οι Πλωμαρίτες επιχειρηματίες είναι?Ξεκαβάλα το καλάμι admin..

  4. anonymous είσαι λάθος εάν πιστεύεις ότι έχω καβαλήσει το καλάμι. Δεν μπορείς να με θεωρείς δημοσιογράφο και να έχεις την απαίτηση να μη μου ξεφεύγει τίποτα. Άλλο blog και άλλο δημοσιογραφία. Ούτε ζω από αυτό το πράγμα και πιο πολύ χόμπι μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Το παίζω και γω εθελοντής της ενημέρωσης και της τουριστικής προώθησης του καταραμένου ή ευλογημένου αυτού τόπου που λέγεται Πλωμάρι.

  5. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ.

  6. Αυτό προσπάθησα κι εγώ να υπενθυμίσω admin (ότι ξεπουλιούνται τα πάντα) κι εσύ θίχτηκες και το πήρες προσωπικά.Καλό είναι να ασχολούμαστε με την τουριστική προβολή του τόπου,αλλά να να μην ξεχνάμε και τον ίδιο τον τόπο μας που δεν είναι μόνο το χρήμα αλλά και οι άνθρωποι και τα βουνά και τα ποτάμια και γενικά το περιβάλλον που σκοπεύουν να το καταστρέψουν ξεπουλώντας το στο βωμό του κέρδους κάποιων αρπακτικών.Καλό θάναι κατά τη γνώμη μου(αφού ξέρω ότι έχεις διαλέξει να μην είσαι με τη μεριά των αρπακτικών)να προβάλλεις ανοιχτά από το blog κάποια σημαντικά θέματα.Και τέλος θα σου πω κάτι που στο έχω ξαναπεί.Να μην εμπιστεύεσαι τους κόλακες.Κάτι θέλουν από σένα.

  7. Οκ μπορεί να είναι λάθος μου που το πήρα προσωπικά. Δυστυχώς όμως όπως και εσύ, έχω διαπιστώσει ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου όχι μόνο στο Πλωμάρι αλλά σε όλη τη χώρα όπως είπες, επειδή είναι καλοκαίρι δεν ασχολούνται με τίποτα. Νομίζουν πολλοί ότι κυβερνάει ο Σαμαράς… Εφόσον ξέρεις ότι δεν είμαι με τα αρπακτικά θα γνωρίζεις ότι έχω επιλέξει να μη τα έχω με όλους καλά, να μη γλύφω κανέναν και να μη δέχομαι υποδείξεις από τους κόλακες και κάποιους άλλους που προσπάθησαν να αποκρύψουν ή να υποβαθμίσουν κάποια γεγονότα… Για να συνεχιστεί αυτό πρέπει να έχω την υποστήριξη του κόσμου και των αναγνωστών… Μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να πετύχει όσα θα πετύχουμε με ομαδική προσπάθεια. Άλλωστε εσύ και γω κατά πάσα πιθανότητα γνωριζόμαστε και έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Έχω κατά νου την διεύρυνση της θεματολογίας του plomari news και με άλλα θέματα χωρίς όμως να καπελώσουμε την τοπική επικαιρότητα και επίσης προσπαθώ να μη βασίζομαι κυρίως σε αναδημοσιεύσεις.

  8. Ρε πατε καλα??? Μια διευκρινηση εκανε ο ανθρωπος (ακρως απαραιτητη κατα με καθως η απαντηση των Δημοτικων Αρχοντων τον προσεβαλε διακριτικα) και πεσατε να τον φατε? Τωρα τη σχεση μπορει να εχει η εκδηλωση με την πωληση της Αγροτικης?? Φανταζομαι οποια του αεροσκαφους με το πορτοκαλι. Ενας ανθρωπος πολυτελεια για τον τοπο του καθως προσφερει (προσφερω= κανω κατι χωρις αναλλαγμα) και με δικους του πορους. Και γι αυτο που λεω περι προσφορας μπορειτε να απευθυνθειτε στους εκατονταδες αποδημους Πλωμαριτες που ενημερωνονται καθημερινα για το χωριο τους μεσω του Plomari News. Μεχρι και ζωντανη εικονα απο εναν ανθρωπο που στο κατω κατω δεν ειναι και σπουδαγμενος σ αυτο. Απλα, μερακλιδικα και ερασιτεχνικα. Δωστε του λιγο κουραγιο και ενα χτυπημα στη πλατη. Δεν φταιει αυτος ουτε κανεις μας που πουλιουνται τα παντα. Αυτα και τελος…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here