Home Εκδηλώσεις Συναυλία με Γλυκερία και Γιώργο Λιανό στη Μαρίνα Πλωμαρίου στις 8:30

Συναυλία με Γλυκερία και Γιώργο Λιανό στη Μαρίνα Πλωμαρίου στις 8:30

630
0

Το όνομα των καλλιτεχνών παραμένει ακόμα μυστικό, αλλά παίρνουμε το ρίσκο να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για την Γλυκερία που θα πλαισιωθεί από τον Γιώργο Λιανό. Εφόσον ο Δήμος Λέσβου από τα μεγάφωνα ενημέρωσε ότι θα γίνει σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 8:30, Λαϊκή Συναυλία στη Μαρίνα, όφειλε να προωθήσει το γεγονός για να προσελκύσει επισκέπτες στο Πλωμάρι.

Ο Δήμος Λέσβου ουσιαστικά, οικειοποιήται το γεγονός, τη συναυλία όμως διοργανώνει ο ιδιοκτήτης της Lilleput Reiser με αφορμή τα γενέθλια του και προφανώς εκείνος πληρώνει και όπως λέγεται τον συνδέει φιλία με τη Γλυκερία την οποία είχε φέρει κάποια στιγμή και στη Χίο. Ίσως να υπάρχει συγκεκριμένος όρος που να απαγορεύει την γνωστοποίηση εκ μέρους του Δήμου όσον αφορά το όνομα του καλλιτέχνη.

Αρχικά ήταν να γινόντουσαν σερί και οι ημέρες της Γιορτής του Ούζου, δηλαδή το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο που ακολουθεί αλλά, τελικά με απόφαση του συλλόγου Πόλιον που είναι συνδιοργανωτής, η γιορτή θα γίνει στις 4 & 5 Αυγούστου δηλαδή μόνο για δυο ημέρες ενώ στο πρόγραμμα του Λεσβιακού καλοκαιριού αναφερόταν ότι η γιορτή θα γινόταν για τρεις ημέρες. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πόλιον η γιορτή μετατέθηκε για τεχνικούς λόγους.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here