Home Άρθρα Δημοπρατείται ο Δρόμος Πλωμαρίου – Σεδούντα (προς φράγμα)

Δημοπρατείται ο Δρόμος Πλωμαρίου – Σεδούντα (προς φράγμα)

747
3

Ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, με προϋπολογισμό 900 χιλιάδες ευρώ δημοπρατείται την Τρίτη 17 τρεχ. Πρόκειται για το δρόμο Πλωμάρι Σεδούντα, που στην ουσία θα συνδέσει το Πλωμάρι με το φράγμα. Εξάλλου, το επόμενο διάστημα, αναμένεται να δημοπρατηθεί και η τελευταία φάση του έργου του φράγματος Σεδούντα, που αφορά τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Στ. Πολίτης, δηλώνει ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή και τονίζει ότι όταν ολοκληρωθεί το φράγμα, ο δρόμος θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο της πόλης με το έργο, που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής.
«Στην ουσία, το φράγμα θα είναι ένα περιβαλλοντικό πάρκο υψηλής αισθητικής, το οποίο κατά την άποψή μου θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, που θα θελήσουν να πάνε στην περιοχή».

Πηγή: www.dimokratis.gr

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ!!!!!!!!! ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥ ΟΣΕΙ ΘΕΛΗ ΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Η ΚΟΤΑ!!!!ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΕΥΤΑ ΧΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΣΤΑΙ!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here