Home Ανακοινώσεις Η κ. Αναστασία Αντωνέλλη ευχαριστεί τους Εθελοντές Πλωμαρίου

Η κ. Αναστασία Αντωνέλλη ευχαριστεί τους Εθελοντές Πλωμαρίου

574
1

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη ευχαριστεί δημόσια τους εθελοντές Πλωμαρίου: «Κυρίες και Κύριοι, μέλη της εθελοντικής ομάδας Πλωμαρίου, σας εκφράζω τις ευχαριστίες μου για την αμέριστη βοήθεια σας, στα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς- λόγω έλλειψης σύμβασης κ.λ.π.-, στην υλοποίηση του Προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως τούτο το αναποτελεσματικό Κράτος, οι μόνοι που το σώζουν διαχρονικά, είναι οι ίδιοι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες του. Χαίρομαι που το Πλωμάρι είναι από τα τυχερά μέρη του νησιού μας που διαθέτουν αυτή την ποιότητα πολιτών, όπως τα μέλη της εθελοντικής σας ομάδας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Μετά Τιμής
Αναστασία Αντωνέλη
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
«Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου»

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΦΙΛΟΤΗΜΕΙ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΕΛΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΗ ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΥΣΠΡΑΚΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΥΛΑΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΩΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΜΙΟΣΑΤΕ ΛΕΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΡΟ 50% ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΤΙΖΩ ΠΥΡΓΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here