Home Πολιτικά Υποψήφιοι Πασοκ: Περιοδία στα χωριά και κεντρική ομιλία στο Πλωμάρι στις 21:00

Υποψήφιοι Πασοκ: Περιοδία στα χωριά και κεντρική ομιλία στο Πλωμάρι στις 21:00

601
9

Σήμερα Σάββατο οι υποψήφιοι του Πασοκ στο Νομό Λέσβου, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα χωριά του Πλωμαρίου και στη συνέχεια θα επισκεφτούν το Πλωμάρι και θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία μπροστά από το καφενείο “Αθανασιάδειον” στον πεζόδρομο.

Facebook comments:

9 COMMENTS

  1. Ευτυχώς που καθόντουσαν μερικοί τουρίστες στο καφενείο και ήρθαν και τα στελέχη και φαινόταν κόσμος στην ομιλία. Σε κάποια φάση κόπηκε και το ρεύμα και σταμάτησε η ομιλία για αρκετά λεπτά. Μπράβο και στους Πλωμαρίτες που στηρίζουν την προσπάθεια του κόμματος.

  2. για να ακριβολογούμε.
    1. καμιά 15ριά ήταν οι Μυτιληνιοί του κόμματος (με τους υποψηφίους εννοείται) που ήρθαν με τα αυτοκίνητά τους και γύρω στους 10 άντε 12 οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Πλωμαρίτες,-σφογγοκολ…..ιοι- που βάζουν το κόμμα πάνω από το συμφέρον του Πλωμαριού και που πάντα συνοδεύουν τα “Σηφουνάκια”… Οι υπόλοιποι ήταν θαμώνες των καφενείων ντόπιοι και ξένοι και διερχόμενος κόσμος από την πλατεία-αφού φυσικά δεν είχε διακοπεί η κυκλοφορία , από τους 4-5 χωροφύλακες που “επόπτευαν” για πρόληψη επεισοδίων , τα οποία μερικώς υπήρξαν όταν 1) συμπολίτης μας ρώτησε τους υποψήφιους από ποιό δρόμο ήρθαν στο Πλωμάρι ; από τον παληό ή τον καινούργιο;…..και 2) συμπολίτισσα μας ρώτησε τον πρώην Υφυπουργό , βουλευτή κλπ , γιατί δεν είπε λέξη για τον Καλλικράτη και το Πλωμάρι , ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΈΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ , ΣΥΜΠΟΛΊΤΗς ΜΑς ΜΕ ΣΟΒΆΡΆ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΣΦΟΓΓΟΚ….ΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ.

  3. προδότες, πήγατε να δειτε αυτόν που έσβησε το Πλωμάρι. Ποσο μ…. μπορεί να είστε; Ξεπουλημένοι

  4. Πήγανε μόνο οι γνωστοί σφουγκο…….. συνοδευόμενοι από 2 με 3 ξεχασμένους γλύφτες που δεν πήραν χαμπάρι ότι το πασόκ έσβησε για πάντα.
    Και η ομιλία του Συφουνάκη τραγική και γελοία.Ούτε σε καθυστερημένους να μιλούσε.
    Μας περνάνε για πολύ ζωντόβολα και γιαυτό δεν έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι τους τέλειωσε και χάσανε.

  5. ououououou re fasistomoutra ekso apo tin xora mas auto to komma na ta peite auta pou kserete allou oxi se emas ena komma uparxei edo stin ellada to KKE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here