Home Events Οι “Μέλισσες” live στον Οινοφόρο Μεγαλοχωρίου Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Οι “Μέλισσες” live στον Οινοφόρο Μεγαλοχωρίου Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

2445
0

Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 το Συγκρότημα “MELISSES” σε μία μοναδική εμφάνιση που αποτελεί το καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού!!!

Οι Melisses μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή εμφάνιση κάνουν στάση στη Μυτιλήνη στο Κτήμα Οινοφόρος για να ταράξουν τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Οι ΜΕΛΙSSES είναι το νο1 συγκρότημα της χώρας μας τα τελευταία χρόνια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Αποτελούν το πιο γνωστό νεανικό συγκρότημα που ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις του.

Το μεγαλύτερο όνειρο είναι να μην πάψεις να ονειρεύεσαι στη ζωή σου… Οι Μέλισσες, μια παρέα 5 “παιδιών” που μπήκαν στη δισκογραφία έτσι απλά χωρίς κανένα δόλιο ή εποχικό στόχο! Και έτσι απλά κατέκτησαν με τη μουσική και τον στίχο τους, όλους μας …

Ο Χρήστος Μάστορας ο frontman τους (30 ετών) αποτελεί μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς του έχοντας το σεβασμό και την αποδοχή των συναδέλφων του . Από τον Δεκέμβρη του 2016 είναι ένας από τους κριτές στο ζωντανό τηλεπαιχνίδι του πρώτου σε τηλεθέαση τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στο “Rising STARS”
Οι MEΛΙSSES θεωρούν ως πιο σημαντική τους στιγμή την καλλιτεχνική συνύπαρξη τους με την Καμεράτα Αθηνών το 2014 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στη συναυλία- αφιέρωμα στους Beatles. Έκτοτε η σχέση τους με την Καμεράτα συνεχίστηκε με ακόμα 2 συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συνολικά οι ΜΕΛΙSSES στα 7 χρόνια καριέρας:

– 4 CD
– 10 τραγούδια τους στο TOP 10 του ραδιοφωνικού air play
– Περισσότερα απο 80.000.000 views στο youtube
– Περισσότερα από 600.000 likes & followers στα Social Media
– Περισσότερες απο 600 live εμφανίσεις και συναυλίες- ΣΥΝΟΛΙΚΑ
– 9 βραβεία στα ΜΑD video music awards (23 υποψηφιότητες συνολικά )
– Γράφουν μόνοι τους τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών τους
– Σκηνοθετούν οι ίδιοι τα video clip τους
– Συνεργάστηκαν με την Greenpeace στο πρόγραμμα “SAVE THE BEES”
– Συμμετείχαν στα Βραβεία Χόρν (2015)
– Συμμετείχαν 2 φορές στο Αthens Gay Pride (2015 & 2010)

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here