Home Άρθρα Γιατί Γιώργο Πάλλη και Χρυσούλα Ζωγράφου ανεξαρτητοποιηθήκατε από τον Άλλο Δρόμο;

Γιατί Γιώργο Πάλλη και Χρυσούλα Ζωγράφου ανεξαρτητοποιηθήκατε από τον Άλλο Δρόμο;

1331
0

Να πω αρχικά ότι ο Γιώργος Πάλλης είναι ένας νέο άνθρωπος, γιος πρώην Δημάρχου Μυτιλήνης, του Στρατή Πάλλη που είχε εκλεγεί με αριστερό ψηφοδέλτιο.Αν ο Γιάννης Ζερδελής δεν έφευγε από τον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, δεν θα έπαιρνε ο Γιώργος Πάλλης το χρίσμα. Όμως το δικαιούταν διότι ήταν δεύτερος σε σταυρούς στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, εφόσον πάντα αποχώρησε  ο Ζερδελής.

Περιμέναμε όμως άλλα πράγματα από εκείνον και όχι να ψηφίζει μνημόνιο και αντιλαϊκά μέτρα, που είναι αποδεδειγμένο ότι δεν βγάζουν πουθενά και μόνο κακό κάνουν, μόνο λίγους μήνες μετά τις περίφημες εξαγγελίες και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Όσο για την την Χρυσούλα Ζωγράφου, η οποία στις προεκλογικές ομιλίες του ΣΥΡΙΖΑ, μας συστηνόταν ως “Ανένταχτη Κομμουνίστρια”, επίσης θα περιμέναμε διαφορετική συμπεριφορά και αντιμετώπιση των πραγμάτων από εκείνη.

Λοιπόν για να τελειώνουμε, στήριξα(Όπως τον στήριξε πολύς κόσμος από Πλωμάρι και Λέσβο) τον συνδυασμό του “Άλλου Δρόμου” που το 2014 με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ διεκδίκησε το Δήμο Λέσβου, διότι ήμουν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γιατί ήθελα κάτι νέο, κάτι διαφορετικό στο δήμο. Δεν ήθελα τα ίδια διεφθαρμένα λαμόγια να ξανά διοικήσουν το δήμο Λέσβου. Όμως δεν μπήκα υποψήφιος με τον “Άλλο Δρόμο” διότι ήμουν εναντίων του Καλλικράτη και του ενός Δήμου Τέρατος που προέκυψε από την κατάργηση των 13 πρώην Δήμων της Λέσβου και μόνο κακό έκανε στο Πλωμάρι. Αν είχα μπει στο ψηφοδέλτιο τώρα θα ήμουν κατά πάσα πιθανότητα Δημοτικός Σύμβουλος.

Γιώργο Πάλλη, δήλωσες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τον “Άλλο Δρόμο” και ότι πλέον ο “Άλλος Δρόμος” δεν πρεσβεύει τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες κατέβηκε στις εκλογές. Μήπως όμως κάνεις μέγα λάθος; Μήπως εσύ λοξοδρόμησες; Μήπως εσύ που έλεγες κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα στη Λέσβο κτλ, κάπου έχασες το δρόμο;

Πώς στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ τον άλλο δρόμο, όταν ο “Άλλος Δρόμος” δεν είχε χρήματα για να τυπώσει προεκλογικές αφίσες;

Πώς τώρα ανεξαρτητοποιήστε; Μήπως δεν έχετε διάθεση να ασκήσετε αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή του Σπύρου Γαληνού, η οποία είχε τη στήριξη των ΑΝΕΛ, που είναι το κόμμα με το οποίο συγκυβερνάτε;

Γιώργο Πάλλη και Χρυσούλα Ζωγράφου, αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε σωστή και γόνιμη αντιπολίτευση, γιατί κρατάτε την καρέκλα του Δημοτικού Συμβούλου; Παραιτηθείτε!

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που ασκήσατε κριτική στην Αγλαΐα Κυρίτση για την απόφαση της να διατηρήσει τη θέση της Περιφερειακού Συμβούλου μετά την εκλογή της ως βουλευτή στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Εν Κατακλείδι, εσείς οι δυο αλλάξατε δρόμο και σκέψεις, όχι η Δημοτική Παράταξη του Άλλου Δρόμου.

—————————

Με αγωνιστική διάθεση

Δημήτρης Μαλλιαρός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή”(Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ).

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here