Home Ενημερώσεις Διακοσμητικό χαρακτήρα έχουν οι απαγορευτικές πινακίδες στον παραλιακό;

Διακοσμητικό χαρακτήρα έχουν οι απαγορευτικές πινακίδες στον παραλιακό;

849
0

Έχει παραγίνει το κακό πλέον στον παραλιακό δρόμο τα βράδια. Αρχικά να επισημάνουμε ότι καθημερινά οι πινακίδες, δεν τοποθετούνται στην ώρα τους, με αποτέλεσμα να συνεχίζετε η κίνηση λίγο μετά τις 9:30. Ενώ υποτίθεται ότι κλείνει ο δρόμος από τις 9:00μ.μ. έως τις 12:00μ.μ. Έλεγχος δεν υπάρχει ούτε από την αστυνομία, αλλά ούτε και από το λιμεναρχείο. Το αποτέλεσμα είναι να περνάει όποιος θέλει, χωρίς να δίνει δεκάρα ούτε για τις απαγορευτικές πινακίδες, αλλά ούτε για τον κόσμο και τα μικρά παιδιά που παίζουν ανέμελα και αν χρειαστεί οι οδηγοί κορνάρουν κιόλας για να τους κάνουν χώρο να περάσουν.

Οι δικαιολογίες έχουν κουράσει πλέον και από τον Δήμο και από την Αστυνομία αλλά και Από το Λιμεναρχείο. Αν τους πάρει κανείς τηλέφωνο, ο ένας τα ρίχνει στον άλλο και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το να περάσει κάποιος επισκέπτης ο οποίος ίσως έχει μπερδευτεί να το καταλάβω. Αλλά να περνάνε ντόπιοι επανειλημμένως, νεαροί που τρέχουν και μηχανάκια επαγγελματικής χρήσης, δεν υποφέρετε. Είναι και κάποιοι, δήθεν υψηλής κοινωνίας Πλωμαρίου, που περνάνε με τουπέ σαν να είναι αυτοί και κανένας άλλος….

Τέλος, πριν καλά καλά πάει 12 ακριβώς η κίνηση ξεκινάει κανονικά. Και συνεχίζονται πιο αργά οι σούζες οι κόντρες και όλα όσα έχουν αναφερθεί στην επιστολή “Πλωμάρι Μια Ανοχύρωτη Πόλη”. Όχι δηλαδή πώς τη μέρα τα πράγματα είναι καλύτερα, για να είμαστε σωστοί χωρίς υπερβολές.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here