Home Δελτία Τύπου Στα κορυφαία ελαιόλαδα του κόσμου. Δελτίο Τύπου από το Aegean Gold

Στα κορυφαία ελαιόλαδα του κόσμου. Δελτίο Τύπου από το Aegean Gold

1099
1

Για μια ακόμη φορά το ‘Aegean Gold’ της εταιρίας Πρωτούλη Από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου. Νέα διεθνής επιτυχία για το πολυβραβευμένο ελαιόλαδο του Πλωμαρίου’Aegean Gold’ της οικογένειας Πρωτούλη. Αναδείχθηκε φιναλίστ, δηλαδή ανάμεσα στα έξι καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου, στο Διαγωνισμό Mario Solinas του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου και στην κατηγορία ‘Έντονο Φρουτώδες’. Πρόκειται για τον σημαντικότερο ίσως διαγωνισμό ελαιολάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο φετινό Διαγωνισμό πήραν μέρος 55 ελαιόλαδα από οκτώ χώρες του κόσμου.
Συγκεκριμένα, ένα ελαιόλαδο από την Κύπρο, ένα από τη Γαλλία, 14 από την Ελλάδα, δύο από το Ισραήλ, δύο από την Ιταλία, ένα από το Μαρόκο, 20 από την Πορτογαλία και 34 από την Ισπανία.

Να σημειωθεί ότι στο ‘Aegean Gold’ είχε απονεμηθεί το 2007, το 1ο βραβείο Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, για την κατηγορία Μεσαίας Έντασης Φρουτώδους, κατατάσσοντάς το ως το πρώτο ελαιόλαδο στον κόσμο σ΄ αυτή την κατηγορία.

Η νέα επιτυχία τού ‘Aegean Gold’, δεύτερη στον ίδιο Διαγωνισμό μέσα σε τρία χρόνια, δείχνει τη σταθερή στο χρόνο ποιοτική και γευστική ανωτερότητά του και αποτελεί για την Οικογένεια ΠΡΩΤΟΥΛΗ και τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής του ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ, που συνεργάζονται μαζί τους ,τη μεγαλύτερη δικαίωση και επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών τους.

ΡΑΦΤΕΛΗ – ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε Μεγαλοχώρι 22/6/2010

Bookmark and Share Στείλτε Το Θέμα Στο Profil Σας Στο Facebook

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας!

    Η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι ένας κλάδος με τεράστια ανάπτυξη και αποτελεί ένα νέο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο κανάλι προβολής και προώθησης των προϊόντων.
    Η ιστοσελίδα βιοΠοιότητα http://www.biopoiotita.gr συμβάλει στην προβολή – παρουσίαση και προώθηση – διαφήμιση ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ προϊόντων (τρόφιμα και ποτά).
    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες biopoiotita@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here