Home Uncategorized Αθανασίου και Βαρβαγιάννης τα είπαν μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛΚ –...

Αθανασίου και Βαρβαγιάννης τα είπαν μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛΚ – Άρης

762
4

Στο χτεσινό νικηφόρο παιχνίδι της ΑΕΛΚ με τον Άρη, συναντήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος δίνει τακτικά το παρόν στο ΟΑΚΑ, όταν παίζει η Καλλονή, με τον γιατρό Δημήτρη Βαρβαγιάννη. Σίγουρα αντικείμενο συζήτησης ήταν και η αναθεώρηση του Καλλικράτη στη Λέσβο. Όπως ακούγεται και όπως γράφτηκε και από το Εμπρός ο κ. Αθανασίου, προωθεί πρόταση που θα περιλαμβάνει το σπάσιμο του Δήμου εκτρώματος, που υπάρχει τώρα στη Λέσβο σε περισσότερούς και το πιο πιθανό σε τέσσερις.

Δεν μπορούμε φυσικά να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, μα μη γίνει καμία αλλαγή, αλλά και τις περιπτώσεις να γίνουν δυο δήμοι ή τρεις. Στην περίπτωση που γίνουν δυο δήμοι, το Πλωμάρι δυστυχώς δεν κερδίζει απολύτως τίποτα.

Στο πηγαδάκι που δημιούργήθηκε στις κερκίδες ήταν και ο Περιφερειάρχης κ. Νάσος Γιακαλής και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ηλίας Κουνιαρέλλης.

athanasiou-varvagiannis2

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. ΛΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΕΩΣ ΚΑΛΟΝΗ;ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ..

  2. Δηλαδή μετά τον Αρμενάκα που χρίσαμε Δήμαρχο, τώρα θα χρίσουμε και τον Βαρβαγιάννη, ευρωβουλευτή;

  3. ΛΙΓΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here