Home Ενημερώσεις Συνέχεια στα σενάρια…

Συνέχεια στα σενάρια…

613
6

Νέα σενάρια που εμπλέκουν τον Πλωμαρίτικης καταγωγής κ. Κώστα Μουτζούρη, εν ενεργεία Πρύτανη Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, για το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία, για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον νέο δήμο που θα προκύψει στην Λέσβο ή για τη θέση του Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου. Στο παρελθόν είχε ακουστεί ακόμα και για υποψήφιος για τον δήμο που θα προέκυπτε στη νότια Λέσβο, λόγω και της καταγωγής του από τον τόπο μας.
Ίσως για το Πλωμάρι, θα είναι θετικό να βγει Δήμαρχος ο Κώστας Μουτζούρης. Θα μπορούσε όμως στο παρελθόν, να βοηθήσει στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ακόμα δήμου στο νότιο τμήμα. Ούτως ή άλλως έχουν γίνει λάθος χειρισμοί στο θέμα του “Καλλικράτη”, ίσως κάποιοι άργησαν να “ξυπνήσουν”, όπως και οι Δήμαρχοι των άλλων περιοχών, είχαν σαν προτεραιότητα να μη γίνει έδρα ενιαίου Δήμου το Πλωμάρι και τελικά τώρα παρακαλάνε να γίνει έστω ένας δεύτερος ή τρίτος Δήμος. Αυτό που ακουγόταν τις τελευταίες μέρες, πριν γίνει γνωστό το σενάριο για ένα Δήμο-Έκτρωμα, ήταν ότι έστω και αργά, τα Δημοτικά Συμβούλια όλως των Δήμων της νότιας Λέσβου, κάτσανε στο τραπέζι να συζητήσουν με του Πλωμαρίτες αλλά ήταν αρνητικοί στο να πάει η έδρα στην πόλη μας.

Επίσης κάποιοι έχουν παράπονα από τον πρώην Δήμαρχο Πλωμαρίου, Μιχάλη Μαμάκο για τη μη συμβολή του στην προσπάθεια που έγινε. Και άλλοι λένε για την καθυστερημένη αντίδραση των Βαρβαγιάννη-Θεοδωρίδη.

Σχετικό δημοσίευμα μπορείτε να διαβάσετε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Εμπρός εδώ http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=50827192-079c-4d5a-9d31-cc6893390d58

Facebook comments:

6 COMMENTS

  1. toulaxiston aytos pou den menei ekei mporei na agapaei pio polu ton topo.
    giati apo tous dithen ntopious eidame ta xairia tous

  2. Περί του αξιόλογου της προσωπικότητας του κ. Μουτζούρη καμία άλλη άποψη δεν έχω. Μπορώ να πω ότι τιμά τον τόπο η αναφορά και μόνο του ονόματός του.Πρόκειται για προσωπικότητα κύρους και σεβασμού όχι όψιμη και επιφανειακή αλλά και με οικογενειακό υπόβαθρο.
    Απλά Κατερίνα σε σένα αναφέρομαι και θέλω να σου πω πως η αγάπη δεν είναι μετρήσιμη. Μου φάνηκες απόλυτη και αυθόρμητα αυτό σκέφτηκα και έγραψα.

  3. Οι Αυτοδιοικητικοί που μέχρι σήμερα δεν έπαιρναν θέση, γιατί δεν ήθελαν να πάρουν το κόστος.Οι δήμαρχοι της Λέσβου που ξύπνησαν αργά. Η ΤΕΔΚ που έβαλε στον αραμπά το θέμα και το έκανε βόλτα, Τα κόμματα που σε ένα τόσης σοβαρότητας θέμα για το μέλλον της Λέσβου μετέτρεψαν το ζήτημα σε δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ (1,2,Χ) έχουν ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ.Οι ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής δεν ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here