Home Ενημερώσεις Να ενισχυθεί η Πυροσβεστική στο Πλωμάρι και να αποκατασταθεί το κτίριο του...

Να ενισχυθεί η Πυροσβεστική στο Πλωμάρι και να αποκατασταθεί το κτίριο του κλιμακίου άμεσα

2793
0

Για το φλέγον θέμα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πλωμαρίου έγινε παρέμβαση από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Μαλλιαρό στην εκπομπή της δημοσιογράφου Μαρίας Χατζηγεωργίου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Νησί”.

Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πλωμαρίου

Η πυροσβεστική προσωρινά έχει μεταστεγαστεί στις εγκαταστάσεις του Εθελοντικού Κλιμακίου Πλωμαρίου και στη συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα θα μεταφερθεί σε κτίριο στην Πλαγιά. Το σημαντικότερο είναι να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία επισκευής και αποκατάστασης του κτιρίου που στεγαζόταν όλα αυτά τα χρόνια η Πυροσβεστική στο πρώην δημαρχείο Πλωμαρίου και να γυρίσει εκεί το συντομότερο. Το κτίριο σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Δημήτρη Βαρβαγιάννη, από ελέγχους που έγιναν στο παρελθόν έχει κριθεί κατάλληλο προς χρήση.

Τα σενάρια για κατάργηση του κλιμακίου είναι εξωπραγματικά σε μια περιοχή που έχει 4 μεγάλες ποτοποιίες ούζου, 5 ελαιοτριβεία, πύλη εισόδου, ξενοδοχειακές μονάδες, τουρισμό, πολλές επιχειρήσεις, μεγάλο αριθμό μόνιμου πληθυσμού και μεγάλες δασικές και αγροτικές εκτάσεις. Αν λοιπόν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους σχέδιο κατάργησης θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά διότι θα βρουν όλη την κοινωνία απέναντι τους. Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει τις διαδικασίες διότι και η δική της αδιαφορία έχει φέρει την κατάσταση σ’ αυτό το σημείο.

*Φωτογραφία: Γιώργος Ντίνος

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here