Home Ενημερώσεις Μόνο δυο φορές το μήνα Παθολόγος στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου

Μόνο δυο φορές το μήνα Παθολόγος στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου

1367
0

Στα πλαίσια της ανάδειξης των προβλημάτων που υπάρχουν στο Πλωμάρι, κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί και σε αυτά του Κέντρου Υγείας της περιοχής μας, είναι γνωστό ότι ειδικά από την εποχή των μνημονίων υπήρξαν κατά μεγάλα διαστήματα ελλείψεις σε προσωπικό, σε υλικό και σε οχήματα και δόθηκαν από τους συνδημότες μας μάχες όπως αυτή για την κατάργηση του εισιτηρίου εισόδου των 5€, αλλά και γενικά κατά της υποβάθμισης.

Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε αφορά το ότι στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου έρχεται Παθολόγος μόλις δυο φορές το μήνα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει οργανική θέση. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος θα χρειαστεί ενδεχομένως κατά τις υπόλοιπες ημέρες να πάει στη Μυτιλήνη, που συνεπάγεται ότι θα μπει σε έξοδα και θα ταλαιπωρηθεί. Επίσης ειδικότερα τώρα το καλοκαίρι που ο πληθυσμός αυξάνεται λόγω του τουρισμού, είναι ένας επιπλέον λόγος για μόνιμη παρουσία παθολόγου. Άλλωστε το Κέντρο Υγείας είχε μόνιμο παθολόγο καθημερινά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Περαιτέρω επίσημη ενημέρωση δεν καταφέραμε να έχουμε από το Κέντρο Υγείας, πλην την επιβεβαίωσης ότι Παθολόγος είναι διαθέσιμος μόνο δυο φορές το μήνα, μας παρέπεμψαν στην αρμόδια γιατρό κ. Μακρή στη Μυτιλήνη η οποία όμως βρίσκεται σε άδεια. Από το τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου, στην προσπάθεια μας να επικοινωνήσουμε με τον αντικαταστάτη της κας Μακρή, 3-4 φορές γινόταν κάτι λάθος και μας συνέδεαν με άλλα γραφεία, οπότε προς το παρόν δεν κατέστη εφικτή η ενημέρωση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here