Home Ενημερώσεις Παράπονα για τα σκουπίδια στο Κάτω Χωριό

Παράπονα για τα σκουπίδια στο Κάτω Χωριό

2133
0

Έντονα είναι τα παράπονα από κατοίκους και επισκέπτες του Κάτω Χωριού. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια, οι αρμόδιοι από το Δήμο Μυτιλήνης και τη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου γνωρίζουν για το πρόβλημα, αλλά όπως τονίζουν κάτοικοι και επισκέπτες είναι μαζί με το νερό τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όταν οι αρμόδιοι μιλούν για την καθαριότητα θα πρέπει να μη ξεχνάνε ότι Πλωμάρι δεν είναι μόνο το κέντρο της κωμόπολης, αλλά όλα τα χωριά της επαρχίας μας, από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό. Το Κάτω Χωριό άλλωστε είναι επισκέψιμος προορισμός για τις εκκλησίες του, τη θέση Βιγλάρι με την φοβερή θέα στο αιγαίο και γενικά είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο περιπατητικών διαδρομών και φυσικά μένουν μόνιμα αρκετοί άνθρωποι.

Όσον αφορά τους αρμόδιους, καλός ο εθελοντισμός, αλλά εδώ έπρεπε να έχουν γίνει άμεσες ενέργειες εδώ και καιρό. Μήπως να περιμένουμε να βρεθεί ένας Χιώτης να καλέσει τον κόσμο σε εθελοντική δράση και να αυτοτρολλάρεστε από τα μεγάφωνα γιατί κάποιοι άλλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά που έχει πληρωθεί από τους πολίτες μέσω ανταποδοτικών τελών διότι η καθαριότητα είναι αυτονόητη ή μήπως να περιμένουμε κάποια πολιτική νεολαία να έρθει να μαζέψει τα σκουπίδια;

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here