Home ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Εκτάκτως και για το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, λόγω της συμμετοχής του Δημητρίου Μαλλιαρού στις εκλογές ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, τη διαχείριση του παρόντος blog έχει αναλάβει η Βασιλική Μαλλιαρού.

==================================

Σχετικά με το blog

Το Plomarinews.gr είναι εξέλιξη του τουριστικού οδηγού Plomaricity.gr όπου αρχικά ήταν κομμάτι του. Το καλοκαίρι του 2009 ξεκίνησε η αυτόνομη λειτουργία του σε ξεχωριστή διεύθυνση και έτσι δημιουργήθηκε το Plomari Lesvos Blog News, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.plomarinews.gr Αποτελεί το προσωπικό blog του εκ Πλωμαρίου καταγόμενου Δημήτρη Μαλλιαρού, το οποίο ξεκίνησε και συνεχίζει με σκοπό την ενημέρωση των απανταχού Πλωμαριτών για την τοπική επικαιρότητα κυρίως του Πλωμαρίου, αλλά και της Λέσβου. Ως τοπικό ενημερωτικό blog ξεκίνησε και έτσι συνεχίζει, κάτι που το καθιέρωσε μέσα στα 10 δημοφιλέστερα sites του νησιού μας.

Στην εποχή που ζούμε, όπου η πληροφορία ταξιδεύει μέσω διαδικτύου άμεσα και σε παγκόσμιο επίπεδο, θεωρούμε απαραίτητο το Πλωμάρι να έχει το δικό του Μέσο ενημέρωσης. Δυστυχώς δεν υπάρχει εφημερίδα, ούτε ραδιόφωνο στα ερτζιανά(fm). Τα blogs είναι η μόνη ελπίδα του τόπου μας να έχει δυνατή φωνή.

Βήμα δίνεται σε όλους, χωρίς διακρίσεις, πάντα όμως υπό κάποιες προϋποθέσεις. Ανυπόγραφα άρθρα δεν δημοσιεύουμε.

Τα άρθρα,τα κείμενα καθώς και τα σχόλια εκφράζουν τους Συντάκτες τους και όχι απαραίτητα τις θέσεις του παρόντος Site.

Σημαντική βοήθεια αφιλοκερδώς στο Plomari News, παρέχουν και κάποιοι άνθρωποι, όπως φωτογράφοι και κάμεραμαν, που χωρίς αυτούς κάποια θέματα δεν θα είχαν βγει στον αέρα.

Το λογότυπο μας, σχεδιάστηκε εθελοντικά από τον συμπατριώτη μας Γιώργο Τζαννή.

To παρόν blog ήταν, είναι και θα παραμείνει ελεύθερο, ανεξάρτητο, δημοκρατικό και προοδευτικό. Ένας ακόμα ρόλος του blog, είναι και ο έλεγχος της αυτοδιοικητικής εξουσίας στα πλαίσια των δημοκρατικών υποχρεώσεων και δικαιωμάτων μας ως ενεργοί πολίτες.

Διαχειριστής & Ιδιοκτήτης: Δημήτρης Μαλλιαρός.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here