Home Ενημερώσεις Το συνέδριο σχετικά με τα αναπτυξιακά θέματα στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου

Το συνέδριο σχετικά με τα αναπτυξιακά θέματα στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου

299
0

Είχα καιρό να γράψω στο blog λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων μου στη δεύτερη πατρίδα μου, τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, Κυριακή, το δικαιολόγησα στον εαυτό μου. Άλλωστε σε λίγο καιρό, 9-10 Απριλίου, θα γίνει ένα συνέδριο σχετικά με αναπτυξιακά θέματα στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου όπου θα συζητήσουμε όλοι οι Πλωμαρίτες και η προετοιμασία για την προβολή του συνεδρίου αυτού πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

Το έχω πει ξανά και θα το επαναλάβω: ΠΛΩΜΑΡΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ. Έτσι μόνο θα προοδεύουμε και με αυτό τον τρόπο θα διεκδικήσουμε την Έδρα του νεοσύστατου Δήμου! Χαίρομαι που υπάρχουν διάφορες γνώμες και διαφορετικές συνιστώσες στον κοινό μας αγώνα. Πιστεύω ότι όλοι οι Πλωμαρίτες και ο καθένας με τον τρόπο του αγαπάμε το Πλωμάρι και θέλουμε το καλό του. Πέρα και πάνω από πολιτικές αντιλήψεις, προσωπικά συμφέροντα και κοινωνικές αντιθέσεις.

Toν κ. Δημήτρη Βελούτσο, τον κ. Γιάννη Μαλλή, την κ. Μαριάνθη, τον κ. Jim, τον κ. Στέλιο Ε. Παππά, την κ. Eirini και την κ. Danay θα πρέπει να τους ευχαριστήσω για τον ενδιαφέρον τους και το προσωπικό χρόνο τους που αφιερώνουν στο Πλωμάρι και να τους προσκαλέσω όλους να συζητήσουμε για τα θέματα του Πλωμαρίου στην προαναφερθείσα διημερίδα. Άλλους τους γνωρίζω προσωπικά άλλους όχι. Αλλά θα ήθελα όλους να τους δώ τότε εκεί. Θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουμε το βροντερό παρόν και εκφράσουμε την άποψη μας για τη μεγάλη μας αγάπη, το Πλωμάρι.

Παρόντες θα είναι διακεκριμένοι Πλωμαρίτες και εξέχοντες πολιτικοί του τόπου μας. Παρόντες θα είμαστε και όλοι οι Πλωμαρίτες που θα θέλαμε να μην τα λέμε μόνο μέσω blogs αλλά και live.

Σχετικά με τους άλλους Δήμους, έχω να σχολιάσω ότι σε έναν αγώνα θα υπάρξει νικητής και ηττημένος. Στην περίπτωση μας αξίζουμε τη νίκη αλλά τα ανώτερα συμφέροντα φαίνεται να μην συμφωνούν. Επιπλέον, ο κόσμος των άλλων Δήμων δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση των ηττημένων. Συμφωνώ, ότι ο αγώνας έναντι των ανώτερων δυνάμεων και των αντιπάλων θα πρέπει να είναι κόσμιος και αξιοπρεπής αλλά δεν συμφωνώ με τίποτα όταν δεν γίνεται το ίδιο και από την άλλη πλευρά και υποχθόνια μέσα αμφισβητούν την αξία του Πλωμαρίου.

Με αγάπη για το Πλωμάρι,
Γεώργιος Κακές
Πολιτικός Μηχανικός.

Comments Closed