Home Uncategorized Η Δ. Ενότητα για τον Εθελοντικό Καθαρισμό

Η Δ. Ενότητα για τον Εθελοντικό Καθαρισμό

878
3

Είναι γνωστή η τακτική σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά αν πρόκειται για καπέλωμα να το κρίνεται εσείς. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει: Η Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου σε συνεργασία με εθελοντές και ενεργούς πολίτες προέβη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 σε κλάδεμα, καθαρισμό και εν γένει ευπρεπισμό του πάρκου της Κεντρικής Πλατείας Πλωμαρίου.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ευχαριστώ όλους αυτούς τους συνδημότες μας και τον καθένα ξεχωριστά που διέθεσαν τον ελεύθερο χρόνο τους στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς υπέρ του καλού του Πλωμαρίου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ Α. ΠΟΛΙΤΗΣ

***Λοιπόν εσείς πώς το βλέπετε πάνε να καπελώσουν λέγοντας: Η Δημοτική Ενότητα σε συνεργασία με εθελοντές και ενεργούς πολίτες καθάρισε και κλάδεψε; Ενώ ισχύει το ανάποδο. Η αλήθεια είναι ότι ο Αντιδήμαρχος ως Che Guevara φορώντας στρατιωτική παραλλαγή(μόνο ο μπερές του έλειπε) παρέα με του Προυκουπελ’ και κάποιους άλλους από την Δημοτική ενότητα βοήθησαν, φέραν και το φορτηγό. Μπράβο τους, αλλά η πρωτοβουλία ανήκει στους Εθελοντές. Δεν μπορεί η Δημοτική Αρχή να θέλει να παίρνει τα credits σε αυτές τις περιπτώσεις, τη στιγμή που η καθαριότητα στο πάρκο της κεντρικής πλατείας είναι υποχρέωση του.

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. .
    Αυτό που μετρά για μας τους εθελοντές είναι το αποτέλεσμα και όχι ποιός θα πάρει την “δόξα”. Το θετικό αποτέλεσμα είναι ότι έγινε καθαρισμός του πάρκου και κλάδεμα των φυτών μετά από πολύ χρόνο. Οι εθελοντές δεν θα προχωρούσαν σάυτή την δραστηριότητα χωρίς την σύμπραξη με τον δήμο, ακόμη και αν διέθεταν όλα τα απαρίτητα μέσα, για να μην κατηγορηθούν για αυθαιρεσίες και πιθανόν… καταστροφή του πάρκου και των φυτών. Γαβριήλ Χαλδέζος, Μέλος της Παρέας Εθελοντών

  2. Να ρωτήσουμε κάτι. Η Δημοτική Ενότητα έχει έλλειψη ιδεών και χρειάζονται οι εθελοντές για της υποδείξουν ότι χρειάζεται το πάρκο καθάρισμα; ή έχει έλλειψη προσωπικού και χρειάζονται οι εθελοντές για να συμβάλουν στον καθαρισμό; Μήπως συμβαίνουν και τα δύο; Τρίτον τα χρήματα που πληρώνουμε όλοι οι πολίτες στο Δήμο για καθαριότητα και είναι ανταποδοτικά , όπως και τα χρήματα που πληρώνουμε μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ και εισπράττει ο Δήμος που πάνε; Μήπως με αυτά καθαρίζεται η Μυτιλήνη (εάν καθαρίζεται και αυτή);
    Άμα είναι να καθαρίζουμε εθελοντικά δρόμους, πάρκα, πλατείες και λοιπούς κοινοχρήστους χώρους τότε ας καταργηθούν τα τέλη καθαριότητας και ανταποδοτικά που πληρώνουμε στο Δήμο και να υποχρεωθούμε σε παροχή εργασίας (Αυτά τα έκανε κάποτε η χούντα, θα τα κάνουμε και σήμερα;)

  3. Edw e3w apo tin porta tous den ka8arizoun merikoi.. theloume na ka8arisoun tous dromous? Min trella8oume entelws! (suggnwmi gia ta greeklish, den exw ellinikous xaraktires)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here