Home Δελτία Τύπου Πρόβλημα με το νερό στο Μεγαλοχώρι – Σε επιφυλακή η Περιφέρεια με...

Πρόβλημα με το νερό στο Μεγαλοχώρι – Σε επιφυλακή η Περιφέρεια με εκχιονιστικά μηχανήματα

1197
1

Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι του Μεγαλοχωρίου, υπάρχει πρόβλημα με την υδροδότηση λόγω του ότι έσπασαν σωλήνες από την παγωνιά και κανένας υπεύθυνος δεν έχει πάει να τους φτιάξει. Το νερό αυτή τη στιγμή “τρέχει” αλλά χωρίς να έχει πίεση. Διάνοιξη στους χιονισμένους δρόμους από την Αγιάσο μέχρι το δρόμο του Μεγαλοχωρίου και από τη διασταύρωση Αμπελικού – Πολιχνίτου έως και το Ακράσι και το Νεοχώρι.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου
Σε επιφυλακή βρίσκεται η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας για κάθε ενδεχόμενο, με δεδομένες τις προβλέψεις για νέες χιονοπτώσεις τις επόμενες ημέρες στη Λέσβο.
Ήδη από χθες το πρωί 12/1, εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας διάνοιξαν τους δρόμους από την Αγιάσο μέχρι το δρόμο του Μεγαλοχωρίου και από τη διασταύρωση Αμπελικού – Πολιχνίτου έως και το Ακράσι και το Νεοχώρι, ρίχνοντας παράλληλα αλάτι στο οδόστρωμα και παραμένουν σε ετοιμότητα για να παρέμβουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Φλώρος συντονίζει τις ενέργειες της Περιφέρειας προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν ενδεχόμενα προβλήματα από τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών και γι΄ αυτό το λόγο από σήμερα προληπτικά έπεσε αλάτι στους δρόμους που παρατηρήθηκαν προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Να το ριξουν το αλατι στα σπιτια τους και στα μουτρα τους οι ανοστοι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here