Home Ενημερώσεις Αστυνομοκρατούμενο το Πλωμάρι στη γιορτή του Αγίου Νικολάου

Αστυνομοκρατούμενο το Πλωμάρι στη γιορτή του Αγίου Νικολάου

782
22

Ασυνήθιστα μεγάλη αστυνομική δύναμη έδωσε σήμερα το παρόν στο Πλωμάρι λόγω της παρουσίας των πολιτικών για την εορτή του Αγίου Νικολάου πολιούχου του Πλωμαρίου. Φυσικά ο κόσμος αποδοκίμασε τους πολιτικούς οι οποίοι δεν στήριξαν τον αγώνα του Πλωμαρίου. Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Αναπληρωτής Υπουργός , Βουλευτής, Περιφερειάρχης και Γενικός Γραμματέας και άλλοι. Κάποιοι έφυγαν από τα στενά με σχέδιο διαφυγής αλλά Καντάφι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.
Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου συνοδία της στρατιωτικής μπάντας. Πολλοί αστυνομικοί με πολιτικά επιτηρούσαν τα στενά κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στον Άγιο Νικόλαο για παν ενδεχόμενο και άλλοι ήταν συνεχώς δίπλα στους πολιτικούς “άρχοντες” μας. Η γιορτινή μέρα για το Πλωμάρι χάνει κάτι από το νόημα της, με αυτές τις παρουσίες και καταστάσεις. Αυτός που έφυγε πρώτος και δεν ήταν στην περιφορά ήταν ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου που τα άκουσε και εκείνος. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος πήγε σε έναν καφενέ που βρίσκεται σε στενό για να μην είναι κάπου κεντρικά… εκεί τον ακολούθησαν και κάποια άλλα πρόσωπα.

Το παρόν στη σημερινή θρησκευτική γιορτή έδωσαν ο Στρατηγός την 98 ΑΔΤΕ κ. Μανωλάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ν. Σηφουνάκης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπ. Γαληνός, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δ. Χαλκιώτης, ο Περιφεριάρχης Βορείου Αιγαίου Ν. Γιακαλής, ο Δήμαρχος Λέσβου Δ. Βουνάτσος καθώς και αντιπρόσωποι από το Πολεμικό Ναυτικό, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Πολλοί από τους πολίτες του Πλωμαρίου κρατήθηκαν λόγω της Άγιας Ημέρας και δεν άνοιξαν το στόμα τους να κράξουν όλους αυτούς που δεν στήριξαν τον αγώνα του Πλωμαρίου. Χαρακτηριστικά αστεία είναι και μια μαρτυρία που ακούσαμε, το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Δήμαρχος μαζί με τον Στρατηγό σταμάτησε έξω από το πρώην Δημαρχείο Πλωμαρίου, εκεί μόλις βγήκε με τα πρώτα ουυυυυυυ και αποδοκιμασίες που άκουσε, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο και έδωσε εντολή στον οδηγό να τους πάει μέχρι την εκκλησία, τότε ο Στρατηγός του είπε: Γιατί κύριε Δήμαρχε, πάμε με τα πόδια, το περπάτημα κάνει καλό… 🙂

Ευχαριστούμε τον Μανώλη Λαγουράρη και το Φωτογραφείο “Φλασάκι” για τις φωτογραφίες.

Φωτογραφίες. Ακόμα και ο Obama και η Merkel να ερχόντουσαν μαζί στο Πλωμάρι δεν θα είχαμε τόση αστυνομική παρουσία που λέει ο λόγος.





















Facebook comments:

22 COMMENTS

  1. Καλα να παθουμε .Αφου αφησαμε το δημαρχο και τον Σηφουνακη να περπατηση στο Πλωμαρι μαζι με τους σφογκοκολαριους τους. Λιγη τσιπα αν τους ειχε μεινη δεν θα περνουσαν ουτε τη Λαγκαδα.

  2. ΑΗΔΕΙΑ πως μπορουν και βλεπουν τα μουτρα τους στο καθρεφτη .Κοροηδευουν και τον Αγιο Νικολα
    ΑΣΧΟΣ απο Αυστραλια ξεπεσμος και ξεφτυλα.
    ΘΡΑΣΟΣ και αλητεια.

  3. Ένα μπλόκο γερά οργανωμένο εξω από το Πλωμάρι κ να μην αφήναν κανεναν να μπει χρειάζεται, με το πανο είστε ανεπιθύμητοι ή πέρασαν οκ, τους λέμε αν δε φύγετε δεν γινεται καμια γιορτή. Και που ήρθαν τι έκαναν; τίμησαν; ε όχι, έλεος

  4. Και καλά….. Προφανώς αυτοί δεν ντράπηκαν και ήρθαν. Οκ, δεν τους νοιάζει για το Πλωμάρι και το ξέρουμε. Ούτε πρόκειται να νοιαστούν στο μέλλον. Έκτός βέβαια από καμία προεκλογική περίοδο! Οι Πλωμαρίτες δεν αντέδρασαν?????

  5. pesta re dimosiografe, pesta…. oloi oi autoi oi megaloi koitazoun tin parti tous kai to plomari to exoun grammeno…

  6. Άραγε, τα “φύλακτρα” ΠΟΙΟΣ τα πληρώνει;
    Το κόστος των οδοιπορικών, των “εκτός έδρας” και των ημερομισθίων τόσων αστυνομικών ΠΟΙΟΣ το πληρώνει;
    Ο γερο-ΣτροςΚάν είχε ακριβοπληρώσει ΟΧΙ ΜΟΝΟ τα “σύληπτρα” αλλά και τα “φύλακτρά” του!!!
    Πότε θα αξιωθούμε να υποχρεώσουμε τους “συνήθεις ύποπτους” παλαιοκομματικούς πολιτικάντηδες να νομοθετήσουν “όπως Αμερική”; ΠΌΤΕ;

  7. kala mas kanoun, afou den tous pirame me ta giaourtia!
    eimaste axioi tis moiras mas!
    tin epomeni fora 8a mas g@….n kiolas! kai 8a leme eyxaristv!

  8. Ουφ!Με έπιασε κατάθλιψη βλέποντας τις φωτογραφίες με αυτές τις φάτσες.Φωτεινές εξαιρέσεις τα παιδικά πρόσωπα και ο ωραίος Πλωμαρίτης της τρίτης φωτογραφίας.Κατά τα άλλα…άστα να πάνε!!

  9. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ.
    ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ?
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ.
    ΠΛΩΜΑΡΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

  10. Καμαρωσαμε τα συχαμενα λυγουρια της πολιτικης.Πανο στα εριπεια του
    του Πλωμαριου τη χουφταλογρια δημαρχο μας και το υπερηφανο κοπελι
    που μονο η Κρητι βγαζει τετια ανεσθητα πραματα. Ουστ συχαμενοι.

  11. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΣΧΌΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.(αφλουγή δηλαδή)

    Θεωρίες του κ@λου για δήθεν επαναστάτες.

    Και μην ξεχάστε να είναι ανώνυμα, η στην καλύτερη με ψευδώνυμο.

    Θα βγούμε στους δρόμους θα το δείτε. Όταν γυαλίσουν τα μάτια μας απ την πείνα, και το σάλιο μας θα το πιπιλάμε για ζάχαρη, όμως είναι ήδη αργά.

  12. το μοναδικο χωριο που μπορουσαν να παραστουν ειναι το ΠΛΩΜΑΡΙ .γιακι εχ καμποσα κουλελια που αμα ακλουθουν ενα βουλευτη ηενα δημαρχου θαρουνι πους εινι κακ.γλυφτεις ειναι τσι ρουφνιαν χ ρονια τωρα.Εγώ δέν είμαι απ’δω αλλά αγαπώ τον τόπο μας.

  13. ΓΙΑ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ, ΠΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΒΙΟΝ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΎΕΙ Η ΜΕΡΑ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΒΙΟΝ (ΙΣΩΣ)

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΒΙΟΝ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ)

    ΑΝ (ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ.

  14. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΟΙ : 1, 3 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΔΩ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΤΑ ΨΩΦΙΜΙΑ!!!!ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ. ΟΥΣΤ!!!!

  15. Georgia Tiropoli · Εργάζεται στην εταιρεία Πρακτορειο γενικου τουρισμου
    Αγαπητοί μου συμπολίτες καλημέρα
    Για τη σωστή ενημέρωση σας πληροφορώ ότι στη γιορτή του Αγίου Νικολάου 3 γυναίκες είχαμε τα κότσια να γιουχάρουμε τους μεγαλοαρχοντεσ όταν πέρασαν από μπροστά μας . Αυτές ήταν η Μαρία ,η Γιούλη και η Μαργαρίτα . Αλήθεια που ήσασταν οι υπόλοιποι”””” ΒΑΡΈΘΗΚΑ να διαβάζω τα σχόλια σας συνεχώς που γράφετε π.χ καλά μας κάνουν , έπρεπε να κάνουμε αυτό, έπρεπε να κάνουμε το άλλο , αηδία , αίσχος κ.τ.λ,.ΠΟΥ είστε όλοι σας όταν σας χρειαζόμαστ崨| . Καθόσαστε σε μια καρέκλα και κριμένοι πίσω από ψευδώνυμα κάνετε την κριτική σας η οποία δεν βοηθάει σε τίποτα, μένει μόνο στα χαρτιά και λείπει η πράξη . Μην περιμένετε την ώρα που θα τα μαζέψουμε και θΑ φύγουμε από τον τόπο μας . Ανοίξτε τα μάτια σας και δητε την ερημιά του τόπου μας . Σηκωθείτε από την καρέκλα σας και ελάτε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ότι ανήκει στο Πλωμάρι .. ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

  16. ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ(ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ(ΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΗΤΑΝ ΘΡΑΣΟΣ.ΜΑΣ Γ………ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΦΕ.ΑΥΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.

  17. Αμα εισαι δημοκρατης ετσι πας στο χωριο σου ,με αστυνομικη φρουρα.
    Αυτοι ειναι οι Σοσιαλισταις της αλαγης και του εξηνχρονισμου?
    Αυτοι ειναι νεκροθαφταις της Λεσβου και της ντροπης.

  18. Το Πλωμάρι έχει τόσο ωραία θάλασσα. Γιατί δεν τους πετάξατε στη θάλασσα να γλυτώσουμε;

  19. Independiente Plomari.

    Que se vayan todos los politicos.

    Queremos paz.

    Queremos construir una vida mejor para nuestro pueblo.

  20. Απορία 1η:Γιατί δεν καλέστηκε συνέλευση για οργανωμένη αντίδραση?
    Απορία 2η που απαντά στη πρώτη:Αφού τους είχαμε διαμεσολαβητές(και κάποιοι ακόμα ελπίζουν) στα προβλήματα μας,γιατί τους βρίζουμε?
    (Η 4η φωτογραφία όλα τα λεφτά)
    Απορία 3η:Καμία αυτοκριτική θα ακούσουμε,για τις τακτικές που ακολουθήθηκαν στις κινητοποιήσεις, ή μόνο εξυπνάδες.

  21. Οπωσδήποτε πρέπει να γίνει αυτοκριτική από όλους όσους συμμετείχαμε στις συνελεύσεις και στις κινητοποιήσεις. Έπρεπε να είμαστε πιο αυστηροί με κάποια άτομα που έκαναν κακό με την παρουσία τους. Ίσως όταν στις συνελεύσεις πηγαίναν μόνο αυτοί που τους αποκαλούσαν Συνασπισμένους-Συριζαίους και δεν ξέρω πώς αλλιώς, να ήταν καλύτερα. Κάποια άτομα αποδεδειγμένα κάναν κακό και σαμπόταραν με το που άρχισαν να έρχονται στις συνελεύσεις με σκοπό να ηγηθούν η να ρουφιανέψουν. Ξέρουμε ποια άτομα υποστήριζαν την δημοτική αρχή και ποια την τότε κυβέρνηση και έλεγαν ότι οι συνελεύσεις γίνονται μόνο εδώ και 2 μήνες, ενώ είχαν ξεκινήσει πριν από δέκα μήνες!
    Σίγουρα έγιναν λάθος επιλογές, σίγουρα έπρεπε να μην αφήνουμε κάποιους να τσακώνονται ενώπιον άλλων ανθρώπων που ερχόντουσαν στις λαϊκές συνελεύσεις και έβλεπαν αυτά τα χάλια και δεν ξαναπατούσαν.

    Έπρεπε να είχε γίνει λαϊκή συνέλευση, το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here