Home Ενημερώσεις Ο Π. Θεοδωρίδης ζητά από την ΤΕΔΚ συνέλευση για τον “Καλλικράτη”.

Ο Π. Θεοδωρίδης ζητά από την ΤΕΔΚ συνέλευση για τον “Καλλικράτη”.

629
1

Θέμα από την Εφημερίδα Αιολικά Νέα:
Σκληρή επίθεση κατα του Προέδρου της ΤΕΔΚ, Σωτήρη Ζαμτράκη εξαπέλυσε χθες ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πλωμαρίου, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, για το γεγονός ότι δεν έχει συγκληθεί μέχρι σήμερα Γενική Συνέλευση της ΤΕΔΚ για το ζήτημα του “Καλλικράτη”.
Ο κ. Θεοδωρίδης, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτηρίζει πρωτοφανή την στάση του κ. Ζαμτράκη και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καταγγέλλοντας την στάση αυτή του κ. Ζαμτράκη, τον καλούμε να προχωρήσει στην σύγκληση Γενικής Συνέλευσης άμεσα, όπως όφειλε ήδη να έχει κάνει, προκειμένου να συζητηθεί το σχέδιο “Καλλικράτης” και η προοπτική των συνενώσεων.
Είχαμε πει ξανά ότι θα πρέπει να αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι (οι τοπικές κοινωνίες δηλαδή) τον τρόπο και το είδος των συνενώσεων, προτού κάποιοι παρασκηνιακά προσπαθήσουν να μας τους επιβάλλουν, σε σχέση όχι βέβαια με χωροταξικά, οικονομικά και αναπτυξιακά κριτήρια, αλλά με την προσωπική πολιτική τους επιβίωση».
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πλωμαρίου καλεί όλους τους Δημάρχους και τις παρατάξεις των Δήμων να πιέσουν στην κατεύθυνση της Γενικής Συνέλευσης, ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και οι προτάσεις που υπάρχουν για τη νέα διοικητική διαίρεση. «Αν η Γενική Συνέλευση δεν συγκληθεί τώρα για το μείζον αυτό θέμα, πότε κατά την γνώμη του κ. Ζαμτράκη πρέπει να συγκληθεί; Μήπως νομίζει ο κ. Ζαμτράκης ότι μη συγκαλώντας Γενική Συνέλευση η προσωπική του πρόταση για τις συνενώσεις θα θεωρηθεί και πρόταση συνολικά της ΤΕΔΚ;», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Bookmark and Share

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Μπράβο στις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι συγχωριανοί μας για το επίμαχο θέμα της έδρας του νέου υπερδήμου. Αξίζουν συγχαρητήρια για την κάθε προσπάθεια. Τα μικροσυμφέροντα άλλων δεν θα περάσουν και τέτοιες κινήσεις μας φέρνουν πιο κοντά στην αλήθεια που είναι ότι το Πλωμάρι αξίζει δικαιωματικά την έδρα. Αν και μακριά, οι ξενιτεμένοι Πλωμαρίτες είμαστε κοντά σας και έτοιμοι να σας συμπαρασταθούμε με όποιο τρόπο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here