Home Ενημερώσεις Εφ. Εμπρός: Διαρρήξεις στο Πλωμάρι.

Εφ. Εμπρός: Διαρρήξεις στο Πλωμάρι.

521
0

Δεν μένουμε στο Πλωμάρι και πολλά νέα τα μαθαίνουμε από τις Μυτιληνιές εφημερίδες. Το Εμπρος γράφει σήμερα για τις διαρρήξεις που γίναν στο Πλωμάρι: Σπείρα διαρρηκτών έχει αναστατώσει εδώ και λίγες ημέρες την περιοχή του Πλωμαρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, εδώ και μια εβδομάδα έχουν κάνει δυο διαρρήξεις σε καφετέρια στο Πλωμάρι και σε ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ.

Επίσης, μέσα στο ίδιο διάστημα κλάπηκαν και τρία δίκυκλα από την περιοχή, τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε ερημικές περιοχές και αφού είχαν κλαπεί εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά. Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν ότι έφθασαν να κλέψουν μέχρι και παγκάρι εκκλησίας με τη βοήθεια… αλυσοπρίονου.
Την πρίζα που υπάρχει μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα έξω από τον Τρίγωνα, στην περιοχή «Λαγκάδια», χρησιμοποίησαν οι αθεόφοβοι διαρρήκτες προκειμένου να κόψουν το ξύλινο παγκάρι και να αφαιρέσουν το μεταλλικό κουτί με τα χρήματα μέσα σε αυτό. Η διάρρηξη διαπιστώθηκε αυτές τις ημέρες, όμως δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.
Οι κάτοικοι ανησυχούν από τις συχνές διαρρήξεις, καθώς μπορεί μέχρι τώρα η «λεία» των διαρρηκτών να είναι μικρή, κανείς δεν ξέρει όμως ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα.

Bookmark and Share

Πηγή: www.emprosnet.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here