Home Ενημερώσεις Ανοιχτή Συνάντηση-Λαϊκή Συνέλευση το Σάββατο 8/10/2011

Ανοιχτή Συνάντηση-Λαϊκή Συνέλευση το Σάββατο 8/10/2011

565
8

Με δική μας πρωτοβουλία, μετά και την επιθυμία των αναγνωστών του blog, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Συνάντηση-Λαϊκή Συνέλευση. Θα γίνει ενημέρωση και απολογισμός σχετικά με τις συναντήσεις που είχε η επιτροπή αγώνα, με τους Βουλευτές Λέσβου και άλλους πολιτικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Φυσικά θα σηζηθούν και οι περαιτέρω προσπάθειες και δράσεις, που πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε, διότι βάση της μέχρι τώρα εικόνας που έχουμε αποκομίσει από τις συναντήσεις της επιτροπής αγώνα, κάποιοι θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνση των υπηρεσιών που ουσιαστικά σημαίνει υποβάθμιση του τόπου μας. Όλοι το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο καφενείο Αθανασιάδειο.

Facebook comments:

8 COMMENTS

  1. ρε πιδιά η κουπέλα π΄ έκανι κι ανακοίνους σήμιρα, έ παριτίστσι;
    Ή βάλαν αλλ΄τσι μοιάζ η φουνίτς:

  2. Μαθεύτηκε και κάτι άλλο. Όπως είχε γίνει γνωστό στην προηγούμενη Λαϊκή Συνέλευση, μια πρόταση έλεγε να παραιτηθούν όλοι οι Σύμβουλοι του Τοπικού Συμβουλίου ακόμα και οι αναπληρωματικοί όχι μόνο στο Πλωμάρι αλλά και στα χωριά. Έτσι θα δινόταν ένα ισχυρό μήνυμα. Τώρα εάν κάποιοι παραιτήθηκαν, αλλά σκέφτονται ή έχουν ήδη ανακαλέσει είναι δικό τους πρόβλημα και θα κριθούν από τον λαό του Πλωμαρίου.

    Αυτό λοιπόν που μάθαμε και είναι αισχρό, είναι ότι υπάρχουν κάποιοι από του υποψήφιους που δεν εκλέχθηκαν, οι οποίοι δήλωσαν ότι εάν έρθει η σειρά τους και κλιθούν ως αναπληρωματικοί να στελεχώσουν το Τοπικό Συμβούλιο, δεν θα παραιτηθούν, αλλά θα διεκδικήσουν ενδεχομένως και τις θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου. Άρα μιλάμε για κάποιους επίδοξους καρεκλοκένταυρους-κοράκια που πάνε να ικανοποιήσουν ανικανοποίητες επιθυμίες πολλών ετών για μια “καρέκλα” και θέλουν να ασελγήσουν στο σώμα του Πλωμαρίου που είναι σε κώμα αυτή τη στιγμή. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά στη Λαϊκή Συνέλευση του Σαββάτου.

  3. simera sta grafia tou prwin dimou exoun mazoksi i epitropi agona oi kolotoubes kai o politistikos silogos apo tin parw…………oloi na pame na kanoume epanastasi……….siga min sas sxisti to kaltson………

  4. ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ….ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here