Home Δελτία Τύπου Συμμετοχή του Δήμου μας σε εκθέσεις σε Oslo & Ολλανδία

Συμμετοχή του Δήμου μας σε εκθέσεις σε Oslo & Ολλανδία

732
3

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πλωμαρίου στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Πλωμαρίου και ξεφεύγοντας πια από τα γεωγραφικά όρια της χώρας συμμετέχει φέτος μαζί με τη Νομαρχία Λέσβου στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας (VAKANT από 12/01-16/01/2010 καθώς και στην έκθεση στο Όσλο Νορβηγίας (REISELIV από 14/01-17/01/2010) ανεξάρτητη με δικό της περίπτερο.
Στις εκθέσεις αυτές, αναφέρει ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Παναγιώτης Ψαρράς θα παραβρεθούν ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Ξανθούλης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλωμαρίου κ. Γεώργιος Σαρόπουλος και όλοι μαζί θα προωθήσουν τον τόπο μας που προσφέρει αμέτρητες επιλογές στον επισκέπτη, τη δυνατότητα να συνδυάσει την ξεκούραση με τη δράση, το βουνό με τη θάλασσα, μοναδικού κάλους ομορφιές καθώς και αξιόλογα μνημεία και μουσεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΠΛΩ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΡΡΑΣ

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Άντε θα κάνουν και τα ταξιδάκια τους. Τώρα με τι δυνατότητες θα προωθήσουν το Πλωμάρι ένας Θεός το ξέρει. Θα ήθελα να είμαι σε μια γωνία να τους δω.

  2. Α και ξέχασα να πω ότι στο παρελθόν πριν από αρκετά χρόνια κάποια ομάδα ανθρώπων αποτελούμενη και από ξενοδόχους από το Πλωμάρι που είχαν συμμετάσχει σε αντίστοιχη έκθεση στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι είχαν “καστανιά” για να τρώνε στα δωμάτια που μέναν για να μη ξοδέψουν λεφτά και γενικά κάναν διάφορες “γυφτιές”.

  3. Harry Cane η ποιότητα κάποιων ξενοδόχων σαν άνθρωποι είναι γνωστή, δεν είναι όμως όλοι ίδιοι. Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν αυτά. Και κάποιος έστειλε ένα σχόλιο, που δεν μπήκε για κάποιους λόγους. Αναφέρει ότι γ’αυτό που μάλλον λες, στο παρελθόν είχαν μαζέψει κάποιοι συνδρομές από τους επιχειρηματίες του Πλωμαρίου, για να γίνει κάποιο ταξίδι με σκοπό τη συμμετοχή σε τουριστική έκθεση. Εγώ ρωτάω όμως, ο αντιπρόσωπος της lilleput στο Πλωμάρι παρουσίαζε και παρουσιάζει το Πλωμάρι όπως θέλει ο ίδιος και προσελκύει ανθρώπους κυρίως από κάποια ηλικία και πάνω. Μπορούμε να περιορίζουμε το φάσμα και το target group των τουριστών μας, γιατί κάποιος κύριος Μ. Παντελέλλης αποφασίζει έτσι επειδή τον εξυπηρετει; Ευτυχώς που δεν είναι πια στο δήμο και αυτος και κάτι άλλοι. Ο Κύριος Γ. Ξανθούλης είναι σοβαρός άνθρωπος και μορφωμένος και πιστέυω θα κάνει το καλύτερο για το Πλωμάρι στην έκθεση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here