Home Ενημερώσεις Βελτίωση του δρόμου Μεγαλοχώρι – Αγιάσος

Βελτίωση του δρόμου Μεγαλοχώρι – Αγιάσος

1045
4
Το χιονισμένο Μεγαλοχώρι

Ένα απόσπασμα από δημοσίευμα της εφημερίδας Αιολικά Νέα σχετικά με το δρόμο Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου:
Βελτίωση του δρόμου Μεγαλοχώρι – Αγιάσος
Ένα άλλο έργο που εξετάζει η Νομαρχία να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα είναι η βελτίωση της βατότητας του δρόμου από Αγιάσο προς Μεγαλοχώρι και συγκεκριμένα στο τμήμα από την περιοχή του ραντάρ μέχρι το Μεγαλοχώρι, συνολικού μήκους 6,5 χιλιομέτρων που είναι σήμερα χωματόδρομος και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.
Την Τρίτη, ο αρμόδιος Αντινομάρχης, Θεόδωρος Βαλσαμίδης μαζί με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών επισκέφθηκαν το τμήμα αυτό και εξέτασαν τρόπους αντιμετώπισης.
Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε να γίνει σχετική μελέτη από την Υπηρεσία και να εξεταστεί η δυνατότητα βελτίωσης του δρόμου με επίστρωση από θραυστό υλικό 3Α και τοποθέτηση διπλής σφραγιστικής στρώσης, μαζί με κάποια μικρά τεχνικά έργα που είναι απαραίτητα για την απορροή των ομβρίων υδάτων. Επίσης, σε κάθε περίπτωση κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε επικίνδυνα σημεία της οδού.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο πατώντας εδώ.

www.aiolikanea.gr

Comments Closed

4 COMMENTS

  1. Ωραία τα ευχολόγια και μάλιστα ενόψει των επικείμενων εκλογών αλλά δρόμο μη περιμένετε. Σκεφτείτε ότι ένας από τους λόγους που θα παίξει για να μην γίνει έδρα Δήμου το Πλωμάρι, είναι και η έλλειψη οδικών αξόνων. Εδώ δεν έγινε δρόμος επί παντοδυναμίας είτε Μαμάκου με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νομαρχία Πασοκ, αλλά και επί του φίλου μας του Δημήτρη επί παντοδυναμίας Καραμανλή και Βογιατζή και θα γίνει τώρα: Άντε το χωματόδρομο να τον ρίξουν 3Α (αμμοχάλικο δηλαδή). Πάντως εμείς οι Πλωμαρίτες ως συνηθίζουμε ευχόμαστε από τη καρέκλα μας να μας κάνουν δρόμο, να μας κάνουν το ένα και το άλλο. Στη Μυτιλήνη θεωρούμαστε και ως τόπος και ως άνθρωποι κίπουτα καθόλ. Δηλαδή στο κέντρο αποφάσεων ουδείς μας λαμβάνει υπόψιν. Κατά συνέπεια χρειάζεται αγώνας, άλλου είδους!!!

    Μανώλης Π. Αρμενάκας

  2. Καλοσορίζω στο blog τον “τεράστιο” Μανώλη Αρμενάκα!
    Το Πλωμάρι και οι Πλωμαρίτικες ιστοσελίδες έχουν ανάγκη τον κοφτερό του λόγο, την σκέψη του και τις ιδέες του.

    Όσο για την ουσία του σχολίου να πω ότι θέλω και ελπίζω να υπάρχουν εξαιρέσεις. Το Πλωμάρι έχει και κατοίκους με “δύναμη” στο χαρακτήρα, στο μυαλό και στις δυνατότητες. Το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο αυτοί… κουρντίζουν κάποιους υπόλοιπους που… δεν μπορούνε και θά πρεπε να κάθονται σπίτι στην τηλεόραση τους και στην καφετέρια με το ποτάκι τους… και φτάνουν από ένα αστείο και μια πλάκα (έτσι ψηφίζει πολλές φορές ο Έλληνας…) να κυβερνούν και να αποφασίζουν.

    Ένα προβληματάκι είναι αυτό στο Πλωμάρι.

    Το άλλο είναι (Δ Ε Ν ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ) ότι πολλά “κεφάλια” και αξιόλογοι άνθρωποι με εργασία και μόρφωση, με βιβλιοθήκες στο σπίτι γεμάτες από βιβλία, με εμπειρία σε σημαντικούς τομείς, μυαλό και αιχμηρό τρόπο σκέψης, δεν ζουν στο Πλωμάρι και φεύγουν…

    Οι μεν λοιπόν (κάποιοι κάτοικοι) μπορούν αλλά δεν θέλουν…
    οι δε (κάποιοι σε άλλες πόλεις) θέλουν αλλά δεν μπορούν…

    και οι άλλοι με το ποτάκι, την τηλεόραση (από κει μορφώνονται)
    και τη ζωούλα τους, νομίζουν ότι μπορούν…

    Ξυπνήστε ρε Πλωμαρίτες…
    πιάστε την πέτρα σφίξτε την να βγάλει νερό…
    η ζωή είναι μικρή και γίνεται μικρότερη με την νωθρότητα…

Comments are closed.