Home Θέσεις Mini ανασχηματισμός από τον Δήμαρχο;

Mini ανασχηματισμός από τον Δήμαρχο;

532
7

Πληροφορίες από το Πλωμάρι, λένε ότι ο Δήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ενδέχεται τη νέα χρονιά να κάνει κάποιες αλλαγές στις αρμοδιότητες των δημοτικών συμβούλων. Για το 2009 είχαμε έναν Αντιδήμαρχο, τον κύριο Ιωάννη Ξανθούλη μιας και ο ο Γιάννης Γωγούσης, δεν ανέλαβε ποτέ τα καθήκοντά του ως δεύτερος Αντιδήμαρχος, λόγω διαφωνιών και διαφορών με τον Δήμαρχο σε επίπεδο φιλοσοφίας. Τώρα θα πρέπει να κάνει μια καλή και σωστή επιλογή ενός ικανού προσώπου, που θα κάνει τη διαφόρα. Καλό θα είναι, να μπουν και νέα πρόσωπα. Αλλωστε σε λιγότερο από δώδεκα μήνες και συγκεκριμένα το φθινόπωρο του 2010 θα έχουμε και Δημοτικές εκλογές που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κρίσιμες και αμφίρροπες.

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΕΡΑΣΑΝΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ 3; ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΜΑΚΟΥ.

  2. Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα, αλλά φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε δεδομένο ότι ο Καποδίστριας 2 θα ισχύσει. Με ποιά έδρα τελικά; Η Νέα Δημοκρατία έχει τον Ζαμτράκη και το Πασοκ τον Μαμάκο για δυνατά χαρτιά στη περίπτωση της ένωσης των Δήμων, το θέμα όμως είναι ότι ο Μαμάκος πήγαινε για Νομάρχης, τώρα τι άλλαξε; Το Πλωμάρι θα τον υπερψηφίσει σε αυτή τη περίπτωση.

  3. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ.

  4. ”δεν ανέλαβε ποτέ τα καθήκοντά του ως δεύτερος Αντιδήμαρχος, λόγω διαφωνιών και διαφορών με τον Δήμαρχο σε επίπεδο φιλοσοφίας”

    akou na deis ! stous anthrwpous touPlomariou exei megaluteri simasia i filosofia kai to proswpiko mas sumferon apo to koino kalo.
    Mpravo ma poios tous psifizei ?

  5. Ίσως να είχε δίκιο να μην θέλει να μπει αντιδήμαρχος, είναι δικαίωμα του άλλωστε αλλά και ο Δήμαρχος έπρεπε να βάλει κάποιον άλλον στη θέση που ποτέ δε κάλυψε δεν είμαι σίγουρος αλλά και οι αντιδήμαρχοι παίρνουν μισθό.

  6. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΩΓΟΥΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ-ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ.ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.

  7. Το Πλωμάρι στο θέμα αυτό χωλαίνει…

    Υπάρχουν 2-3 που θα μπορούσαν να ασχοληθούν αλλά δεν θέλουν.
    Υπάρχουν 2-3 που θα έπρεπε να είναι εκεί για να ασχοληθούν αλλά δεν είναι.
    Υπάρχουν 2-3 που έμαθα ότι θα ασχοληθούν αλλά… δεν πρέπει να ασχοληθούν γιατί στην τωρινή τους δουλειά δεν είναι άψογοι. πχ.: Είναι οξύθυμοι.
    Υπάρχουν 2-3 που ασχολούνται αλλά μάλλον το έχουν χάσει στη πορεία (το ενδιαφέρον, το τόπι κλπ). Βαρέθηκαν κοινώς.
    Υπάρχουν 2-3 που μπορεί να ασχοληθούν αλλά το επάγγελμά τους, τους έχει αλλοιώσει ελαφρώς. Δεν φταίνε αυτοί, το επάγγελμα φταίει.
    Υπάρχουν 2-3 που το γυροφέρνουν να ξαναασχοληθούν αλλά γιατί, δεν μας λυπούνται;
    Υπάρχουν 2-3 που δεν ξέρουν την παροιμία με τα μεταξωτά βρακιά και τους κώλους.
    Υπάρχουν 2-3 που δεν ξέρουν την λαϊκή φράση με το δάσος, το δάχτυλο, και το δέντρο.

    Καλή μας τύχη
    (σε μας τους δημότες Πλωμαρίου).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here