Home Ενημερώσεις Πρόβλημα και στη μαρίνα από την κακοκαιρία

Πρόβλημα και στη μαρίνα από την κακοκαιρία

635
2

Εκτός από τον δρόμο Πλωμαρίου – Μελίντας, προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην μαρίνα Πλωμαρίου, αλλά και στον παραλιακό δρόμο της Αγίας Βαρβάρας, που από τα κύματα γέμισε με φύκια. Η φωτογραφία που βλέπετε στάλθηκε από ιδιοκτήτες σκαφών, από το Πλωμάρι οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από αυτήν την κατάσταση. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τις δημοσιεύσουμε μιας και το πρόβλημα είχε λυθεί προσωρινά πριν λίγο καιρό, άλλα λόγω της κακοκαιρίας τα πρόχειρα μέτρα που είχαν παρθεί τότε, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν.
Το δύο κομμάτια του πλωτού, τμήματος συνδέονται μόνο με ένα αυτοσχέδιο σχοινί, οι κανονικές συνδέσεις, έχουν κοπεί από καιρό και τα πρόχειρα δεσίματα όπως είπαμε κόπηκαν. Το πρόβλημα για το ποιος είναι ο αρμόδιος για τις επισκευές και την καλή λειτουργία, παρά τις προσπάθειες και του ίδιου του Δήμαρχου αλλά και του Δ.Σ. παραμένει.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε την τωρινή κατάσταση και στη δεύτερη, βλέπετε τα μέτρα που είχαν πάρει ιδιώτες ως απέλπιδα προσπάθεια.

Comments Closed

2 COMMENTS

  1. Δε κοιτάμε τα χάλια μας,που θέλουμε και ποιοτικό τουρισμό και όλο το χρόνο μάλιστα!!!

  2. Όσο το πρόβλημα δε λύνεται η φθορά της μαρίνας θα μεγαλώνει. Οι πρωτοβουλίες κυρίως των ερασιτεχνών αλιέων, δυστυχώς δεν αρκούν.

Comments are closed.