Home Εκδηλώσεις Σχετικά με τον Σύνδεσμο Πλωμαριτών Αττικής.

Σχετικά με τον Σύνδεσμο Πλωμαριτών Αττικής.

708
4

syndesmos_logoΟ Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου γιόρτασε την εορτή του Αγίου Νικολάου πολιούχου Πλωμαρίου, με την καθιερωμένη ουζομάζωξη. Αρχικά έγινε η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κωσταντίνου και Ελένης στην Ομόνοια και στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση με παραδοσιακά εδέσματα, μουσική και ούζο Πλωμαρίου, που ήταν προσφορά της ποτοποιίας Βαρβαγιάννη. Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατούσε στο κέντρο της Αθήνας, πολύς κόσμος επέλεξε να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση, φοβούμενοι για τα επεισόδια που θα λάμβαναν χώρα.
Τελικά ήταν δεν ήταν το σύνολο των παρευρισκομένων 50 άτομα. Κατανόηση φυσικά και υπάρχει από την μεριά του Δ.Σ. Απλά πρέπει σε ανάλογες περιπτώσεις το μέλλον να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία. Το θετικό ήταν ότι υπήρχε κέφι και αρκετοί νέοι σε σχέση με προηγούμενες εκδηλώσεις. Αποφασίστηκε στο μέλλον να οργανωθεί μια συνάντηση στα γραφεία του Συνδέσμου για ενημέρωση των νέων αλλά και όσων ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη ή και να βοηθήσουν ενεργά την προσπάθεια που γίνεται. Πληροφορίες θα γνωστοποιηθούν μέσω των ιστοσελίδων του Πλωμαρίου.

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. Το λάθος του Δ.Σ είναι ότι διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις πάρα πολύ νωρίς το πρωί και πάντα Κυριακές. Πώς να έρθει νεολαία, λοιπόν,όταν είναι βέβαιο ότι την προηγούμενη μέρα έχουν ξενυχτήσει?

  2. Μωρέ και οι μεγαλύτεροι ξενυχτάμε!
    Πως να ξυπνήσεις στις 10 το πρωί τη Κυριακή για να ‘σαι στο Σύνδεσμο στις 11;
    Πάντως για να λέμε και του , και στις 2 να άρχιζε πολλοί Αθηναίοι-Πλωμαρίτες πάλι θα σνόμπαραν τον Σύνδεσμο της ιδιαίτερης τους πατρίδας…
    Κακώς, αλλά αυτό είναι μεγάλη και άλλη συζήτηση.

  3. Δε νομίζω να σνόμπαρε κανείς άμα ήταν μία πιο λογική ώρα και ίσως Σάββατο.Εγω προσωπικά, που μένω αρκετά μακριά από κέντρο, θα πήγαινα.Πιστεύω ότι θα περνούσαμε καλά άμα υπήρχαν αρκετοί νέοι άνθρωποι. Ειδικά τώρα με το νέο ηχοσύστημα.

  4. Ε πως δεν το σνόμπαρε κανείς τον Σύνδεσμο φίλε P.M.;
    E πως δεν τον σνομπάρουν οι νέοι όταν ο μέσος όρος ηλικίας στις συγκεντρώσεις είναι τα 60-70 χρόνια; (Συμπαθέστατοι και ζωντανότεροι όμως από εμάς όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες).
    Ε πως δεν τον σνομπάρουν όταν το 1991 -αν θυμάμαι καλά- αναγκάστικα ως διοργανωτής μιας μουσικής εκδήλωσης για νέους να φωνάξω και φίλους ΜΗ Μυτιληνιούς για να γεμίσει ο Σύνδεσμος;

    Βέβαια το πρόβλημα με την ημέρα, την ώρα αλλά και τη θέση του Συνδέσμου παραμένει και εκεί συμφωνούμε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here