Home Ενημερώσεις Ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής κάνει μια Δυνατή επένδυση!

Ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής κάνει μια Δυνατή επένδυση!

828
7

phonic-pack740Όσοι είχαν επισκεφτεί την αίθουσα του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής θα είχαν διαπιστώσει ότι υστερούσε σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Πιο συγκεκριμένα η -αρκετά μεγάλη- αίθουσα καλυπτόταν από ένα παλιό ηχοσύστημα (δεκαετίας ’80, ’90). Όποτε χρειαζόταν να καλυφθεί μουσικά και ηχητικά η αίθουσα της οδού Ζήνωνος, λόγω κάποιας συγκέντρωσης ή γιορτής το παλιό ηχοσύστημα αγκομαχούσε και αδυνατούσε να βγάλει την ποιότητα και την ένταση που απαιτούσε η περίσταση.
Όλα αυτά είναι πια περελθόν. Αν κάποια Κυριακή βρεθείτε στην περιοχή και νομίσετε ότι ακούτε κάποιο cafe bar να παίζει μουσική ίσως πάνω από τα κεφάλια σας στον όροφο του κτιρίου καμιά εκατοστή Πλωμαρίτες να διασκεδάζουν και να τιμούν τις μουσικές, γεύσεις και το ούζο της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Και μην διστάσετε. Αν κατάγεστε από το Πλωμάρι ή από εκεί κοντά ανεβείτε πάνω και σίγουρα θα σας κεράσουν ούζο και ίσως βρεθείτε και σεις να χορεύετε νησιώτικους, ρεμπέτικους σκοπούς, τα Ξύλα και όχι μόνο.
Με την απαραίτητη διάθεση της χρηματικής ενίσχυσης των 1000 ευρώ που πρόσφατα έγινε στον Σύνδεσμο από πολύ καλό φίλο και μέλος, αλλά και την τεχνική υποστήριξη και έρευνα από τον υπογράφοντα και τον Δημήτρη Μαλλιαρό ο Σύνδεσμος είναι πια ο ευτυχής κάτοχος μιας αυτοενισχυόμενης επαγγελματικής κονσόλας 400 watt και των απαραίτητων ηχείων που μπορούν να υποστηρίξουν από μια συγκέντρωση με Disc Jockey, μέχρι ένα γκρουπ μουσικών με μπουζούκι, κιθάρα, μικρόφωνα κλπ. Μια μικρή συναυλία, ένα πάρτυ είναι πια πολύ εύκολο να οργανωθούν. Περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να χαρούν με τον σωστό ήχο πια τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου.
…Ας κρατήσουν οι χοροί,
και θα βρούμε αλλιώτικα,
στέκια επαρχιώτικα βρε,
ώσπου η σύναξις αυτή,
σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί…

Γιάννης Μαλλής

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. o kyrios malis apo oti xserw zei stin Athina kai kanei oti bori na voithisi to topotou mipos lew mipos autos kai i marianthi tha borousan na mas swsoun giati pame katadiaolou.na analavoun ti dimarhia isos doume aspri mera

  2. Συγχαρητηρια στον κύριο που έδωσε το ποσό των 1000Ε ειδικα σε τέτοιους δύσκολους οικονομικούς καιρούς.Αντε μακαρι τωρα με το νέο ηχοσύστημα να γίνονται πιο οργανωμένες εκδηλώσεις και να μαζεύονται πιο πολλοι νέοι στο σύνδεσμο

  3. Πληροφοριακά αναφέρω ότι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής διοργανώνει εκδήλωση, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νικολάου.

    Βέβαια λόγω μηδαμινής συμμετοχής δεν υπάρχει παραδοσιακό χορευτικό όπως πιο παλιά, αλλά θα υπάρχει ούζο Πλωμαρίου προσφορά από την ποτοποιεία Βαρβαγιάννη, παραδοσιακά εδέσματα και ανάλογη μουσική από δυο Πλωμαρίτες Dj.

    Όποιοι και όποιες από σας, βρίσκονται στην Αθήνα, μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, που είναι γνωστή ως “Ουζομάζωξη”. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκινάει με Θεία Λειτουργία, που γίνεται κάθε χρόνο στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου Και Ελένης στην Ομόνοια στις 11:00 π.μ. και στην συνέχεια ακολουθεί λίγο πριν την ουζομάζωξη, κέρασμα καφέ και γλυκού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου.

    Η διεύθυνση του Συνδέσμου είναι : Ζήνωνος 29-31 Ομόνοια. Εάν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail info@plomarinews.gr για πληροφορίες, καλό θα ήταν επίσης η διάδοση του παρόντος κειμένου, σε όσο το δυνατό περισσότερους Πλωμαρίτες και Πλωμαρίτισες που μένουν στην Αττική.

    Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, από τον σταθμό του ηλεκτρικού της Ομόνοιας.

  4. Καλορίζικο λοιπόν το νέο απόκτημα και σίγουρα θα πιάσει τόπο αφού είναι και σε καλά χέρια ανθρώπων που ξέρουν να χειρίζονται σωστά τέτοια μηχανήματα. Συγχαρητήρια και σε όποιον ενίσχυσε οικονομικά.
    Καλές διασκεδάσεις. Καλό μήνα.

  5. Με αφορμή το σχόλιο aloha…
    Πολλές φορές έχω αισθανθεί ένοχος που δεν είμαι στο Πλωμάρι και δεν προσφέρω εκεί. Προσφέρω σημαίνει ότι ξοδεύω εκεί, αποφασίζω εκεί, βοηθάω εκεί, κινούμαι εκεί. Δυστυχώς επαγγελματικοί λόγοι προς το παρόν δεν μου επιτρέπουν να επιστρέψω. Κάνω δυο δουλειές (περιοδικά και δεξιώσεις) που δεν γίνονται στο βαθμό και επίπεδο που θέλω στο Πλωμάρι. Θα ήθελα όμως να μπορούσα να βοηθήσω τον τόπο μας γιατί το αξίζει.
    Υ/Γ Και η Μαριάνθη (μυαλό και ήθος) είναι κεφάλαιο για το Πλωμάρι μας. Όπως και άλλα παιδιά που ζουν εκεί και δεν τους αξιοποιούν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here