Home Αθλητικά Συμμαχία Κυριάκου Πετρέλλη και Παντελέων Βερρή για την ΕΠΣ Λέσβου

Συμμαχία Κυριάκου Πετρέλλη και Παντελέων Βερρή για την ΕΠΣ Λέσβου

2001
0

Κοινή ανακοίνωση των Κυριάκου Πετρέλλη και Πανταλέων Βερρή για την συμμαχία τους στις εκλογές της ΕΠΣ Λέσβου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Την 30η Ιουνίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου αλλάζει σελίδα. Τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες, οι νέες συνθήκες με τις οποίες καλούνται τα επιβιώσουν τα σωματεία και οι παράγοντες, οι νέες προοπτικές που οφείλουμε να δημιουργήσουμε όλοι όσοι αγαπάμε το Λεσβιακό και Λημνιακό ποδόσφαιρο επιτάσσουν σύμπνοια, ομοψυχία και συνεργασία.

Το γεγονός μάλιστα ότι φέτος η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Λέσβου θα προκύψει από την ψηφοφορία στην οποία θα συμμετάσχουν μόλις 8 σωματεία ενισχύει την ανάγκη συνεργασίας προκειμένου το νέο συμβούλιο να είναι όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό.

Με το παραπάνω σκεπτικό, οι δυο υποψήφιες παρατάξεις οι οποίες θα διεκδικήσουν την ψήφο των σωματείων, αποφάσισαν να συμπορευτούν και να συνεργαστούν δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις μιας επιτυχούς μετάβασης στην νέα εποχή.

Ο επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΛ Κυριάκος Πετρέλλης και ο Παντελέων Βερρής, παράγοντας του χώρου, ηγούνται των δυο νέων παρατάξεων και μαζί με τους συνεργάτες τους καλούν τα Λεσβιακά και Λημνιακά Σωματεία να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και μέσα από το «πάντρεμα» εμπειρίας και ανανέωσης με νέα πρόσωπα, να οδηγήσουν το Λεσβιακό Ποδόσφαιρο ακόμη ψηλότερα.

Οι δυο παρατάξεις έχουν συμφωνήσει στην ανάληψη της Προεδρίας από τον Κυριάκο Πετρέλλη και στην γενικότερη συνεργασία.

Ο απερχόμενος και επί 32 χρόνια Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος, αποσύρεται από την διαδικασία εκλογής δίνοντας με χαρά την σκυτάλη στην νέα διοίκηση.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες συνάντηση των δυο επικεφαλής με τα σωματεία προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα για το πλάνο και τον σχεδιασμό της νέας διοίκησης.

Μετά τιμής
Κυριάκος Πετρέλλης
Παντελέων Βερρής

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here