Home Ενημερώσεις Η ιστοσελίδα του “Εμπρός” γράφει για το blog του Plomaricity.gr

Η ιστοσελίδα του “Εμπρός” γράφει για το blog του Plomaricity.gr

859
9

Με χαρά διαπιστώσαμε, ότι στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Εμπρός” γράφτηκε ένα θέμα για την αναγγελία δημιουργίας του blog μας, στην κατηγορία “Τέχνες και Ψυχαγωγία”. Εάν θέλετε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο μέσα από το site του “Εμπρός” πατήστε εδώ.

Το πλήρες κείμενο από το site του “Εμπρός”:

Νέο ιστολόγιο από το «Plomari City»
17/11/2009
Για τους λάτρεις των blogs και όχι μόνο, η ομάδα δημιουργίας της ιστοσελίδας «Plomari City», δημιούργησε ένα νέο ιστοχώρο-ιστολόγιο. «Χειμωνιάζει σιγά-σιγά και οι συζητήσεις μπροστά από τις οθόνες των υπολογιστών τις κρύες νύχτες του χειμώνα επιβάλλονται και προβλέπονται», σημειώνουν οι δημιουργοί του ιστολογίου, δηλώνοντας παράλληλα ποια ήταν και η αφορμή για μία τέτοια κίνηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το νέο blog στη διεύθυνση www.plomarinews.gr/. Εκεί θα βρείτε όλα τα θέματα της ιστοσελίδας www.plomaricity.gr/, σε μορφή blog, όπου θα μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας επί των θεμάτων, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εγγραφής μελών.
Στο ιστολόγιο υπάρχουν 12 βασικές κατηγορίες θεμάτων και είναι οι εξής: Ouzo festival, Uncategorized, Αθλητικά, Βιβλία, Δελτία Τύπου, Διασκέδαση, Εκδηλώσεις, Ενημερώσεις, Θέσεις, Πλωμαρίτικοι Αντίλαλοι, Τουρισμός, Φωτογραφίες. Επίσης, θα συναντήσετε και τις κατηγορίες «H Λέσβος», «Επικοινωνία», «Το Πλωμάρι», «Τουριστικός Οδηγός», «Χάρτης Πλοίων».
Πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη δουλειά, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση των απανταχού Πλωμαριτών και όχι μόνο.

Comments Closed

9 COMMENTS

  1. Μπράβο στους συναδέλφους του Εμπρός αφού πολύ σωστά κοιτάζουν… εμπρός. Αφού ο Δήμος και οι αρχές του Πλωμαρίου δεν έχουν στηρίξει και διαφημίσει τις δικές μας ιστοσελίδες και blogs, ας το κάνει μια Μυτιληνιά εφημερίδα. Ευπρόσδεκτη η αναφορά και εμείς οι Πλωμαρίτες τους ευχαριστούμε.

  2. Μιας και το ανέφερες Γιάννη, μου κάνεις πάσα να αναφέρω κάποια πράγματα. Το 80 με 90% των site που έχουν σχέση με το Πλωμάρι, είτε είναι κυρίως ξενοδοχείων είτε κάποιων επιχειρήσεων δεν αναφέρουν κάπου ούτε για το Plomari City ούτε για το News Plomari του φίλου μας του Κώστα.

    Εάν θυμάσαι εκεί είχαμε συζητήσει το θέμα σχετικά με την ιστοσελίδα του Δήμου Πλωμαρίου. Είχαμε πει για το υπέρ-υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε για την δημιουργία του, για την κακή ποιότητα εμφάνισης και κατασκευή αλλά και για την αδιαφορία των αρμόδιων να την ανανεώνουν και να την εμπλουτίζουν. Ψάχνοντας τα παλιά άρθρα και θέματα του News Plomari, βρήκα την συζήτηση, που ότι είχα πει τότε βγήκε σωστό και με δικαίωσε σε βάθος χρόνου.

    Για παράδειγμα, εγώ προσωπικά έχω ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Πλωμάρι και τις γύρω περιοχές, ο Δήμος ουδέποτε ζήτησε τη δικιά μου συνεισφορά ή του Μανόλη Λαγουτάρη, για το καλό του χωριού μας όταν εκδώσαν το βιβλίο-λεύκωμα “Φωτογραφικό Οδοιπορικό”.

    Κατά διαστήματα στέλνουν σε μένα και στο Κώστα τα Δελτία Τύπου. Εφόσον υπάρχει και το plomari.gr γιατί δεν τα βάζουν και εκεί; Εγώ προσφέρθηκα αφιλοκερδώς να αναλάβω την ενημέρωση της ιστοσελίδας του Δήμου αλλά και το συμμάζεμα της, που παραμένει μετά από περίπου 2 χρόνια ένα χάλι! Αλλά συνεχώς έπαιρνα υποσχέσεις.

    Και κανείς πλην του Α. Φρυδά δεν βγήκε να μιλήσει σχετικά με το θέμα όταν το είχαμε θίξει στο News Plomari.

    Πλέον υπάρχουν και άλλοι από το Πλωμάρι, που ασχολούνται λίγο με το άθλημα κυρίως με προσωπικά blog, τα οποία μπορούν σίγουρα να συνεισφέρουν.

    Τα συμπεράσματα δικά σας, γιατί μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 80.000 € ευρώ!

  3. 80.000 euro??
    pali gia na fane to kanane!
    akou tosa lefta oute i AtCom den thelei gia prwtoklasates selides… ti na pw ntropi

  4. Είδες; Εσύ για παραδειγμα δεν το ήξερες, δεν το έχουν κρατήσει μυστικό αλλα δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία και ο κόσμος δεν γνωρίζει διότι δεν βγαίνουν να που την αλήθεια.

  5. Συγχαρητήρια!Ο ιστοχώρος σας είναι ιδιαίτερα αξιόλογος. Το plomaricity κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, είναι μία άρτια, πλήρης, σύγχρονη ιστοσελίδα που δίνει πολύπλευρες πληροφορίες και κατατοπίζει τον πλοηγό.
    Σίγουρα θα έρθουν πολλές διακρίσεις ακόμη πέρα από της εφημερίδας “Εμπρος”.

  6. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω!
    Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια του admin. Για το “Φωτογραφικό Οδοιπορικό” όσο διακριτικά μπορούσα είχα αντιδράσει το καλοκαίρι. Που ήταν οι Πλωμαρίτες που έπρεπε να είχαν ασχοληθεί με αυτό; Τους κάλεσε κανείς, τους ενημέρωσε κανείς; Δούλεψαν οι Μυτιληνιοί για μας και πληρώθηκαν αδρά. Ο γραφίστας και συμμαθητής μου στη σχολή (Παρασκευαΐδης) που είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια είναι αξιόλογος άνθρωπος και επαγγελματίας αλλά όχι ο μόνος που θα μπορούσε να αναλάβει ένα τέτοιο έργο. Από φωτογράφους νομίζω ότι 3-4 άτομα που ασχολούνται με την τέχνη αυτή στο Πλωμάρι θα έπρεπε και αυτοί να αναμειχθούν με την ιστορία.
    Στο θέμα με τις ιστοσελίδες νομίζω ότι οι πρωτοπόροι που δημιούργησαν ιστοσελίδες (αλλά και blogs) στο Πλωμάρι έπρεπε να είχαν κληθεί να δουλέψουν (και δεν θα το κάνανε για τα λεφτά) για την ιστοσελίδα του Δήμου.
    Τελικά η… διαπλοκή ΚΑΙ στο Πλωμάρι καλά κρατεί.

  7. Κι εγώ με τη σειρά μου σε συγχαίρω με αφορμή την αναγγελία του ιστοχώρου στην εφημερίδα Έμπρός, αλλά κυρίως για το ότι μέσω αυτής της ιστοσελίδας διαφημίζεται και προβάλλεται το Πλωμάρι και ο Αγιος Ισίδωρος, σε εποχές που δυστυχώς ο τόπος έχε μηδαμινή εξελικτική πορεία και συχγρόνως ανύπαρκτη διαφήμιση από την πλευρά των αρμοδίων.Τέτοιες, λοιπόν, ιδιωτικές πρωτοβουλίες επιβάλλεται να αναγνωρίζονται και να επιβραβεύονται.Και πάλι συγχαρητήρια!

  8. yiati to Plomari diohnei paidia san to Mali ti Marianthi kai ti Danai me tis idees tous kai tin afilokerdiatous tin timiotitatous kai to gegonos oti den einai eleghomenoi tha mporousan na kanoun to kalitero gia na sosoun to Plomarimas eime se thesi na xero ti diaploki…toulahiston ektos apo to Ari kai to Dimitri pou gia mena einai yper anw oloi oi aloi……eine listes ti macacas ti makakos

  9. re pedia hthela na grapso kai ego kati alla o giotis me to ouzo pou me potizei den mporo na toi kano blepeis inai ouzo Barbayianni

Comments are closed.