Home Δήμος Μυτιλήνης Αναβολή της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου – Θα γίνει Έκτακτη για ανάδειξη...

Αναβολή της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου – Θα γίνει Έκτακτη για ανάδειξη νέου Αντιπροέδρου

1539
0

Εξελίξεις φέρνει η διαγραφή του Παναγιώτη Ανδριώτη. Σύμφωνα με χτεσινή ενημέρωση που έλαβαν οι Δημοτικές Παρατάξεις από το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης, η σημερινή Συνεδρίαση του οργάνου αναβάλλεται.

Λόγω της διαγραφής του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παναγιώτη Κωνστάντιου Ανδριώτη από την Παράταξη “Αλλάζουμε Τον Τόπο Μας” που γνωστοποιήθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ Δημοσθένη Χατζηγιάννη με επιστολή του Μιχάλη Μαμάκου στις 23 Φεβρουαρίου 2021 προκύπτει η ανάγκη να εκλεγεί νέος Αντιπρόεδρος και η άμεση ανασυγκρότηση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, προτού συνεδριάσει το Όργανο.

Όμως προκύπτουν ερωτήματα, όπως το γιατί ενώ ήξεραν από τις 23/2/2021 την απόφαση διαγραφής του κ. Ανδριώτη, ο ίδιος το έμαθε εχτές 16/3/2021 και γιατί το Προεδρείο δεν φρόντισε να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες νωρίτερα ώστε να μην χρειαστεί να αναβληθεί η Συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για τις 17/3/2021.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η Εφημερίδα “Τα Νέα Της Λέσβου”, η Παράταξη “Αλλάζουμε Τον Τόπο Μας” θα συνεδριάσει για να πάρει απόφαση για την διαγραφή του Παναγιώτη Ανδριώτη. Όμως εφόσον έχει σταλθεί ήδη από τις 23/2/2021 η απόφαση, γιατί γίνεται τώρα συνεδρίαση; Εφόσον ήταν απαραίτητο να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της παράταξης γιατί δεν έγινε πριν σταλεί η απόφαση για τη διαγραφή;

Σήμερα λοιπόν οι Παρατάξεις ενημερώθηκαν ότι την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ειδική Συνεδρίαση για την εκλογή νέου Αντιπροέδρου.

Όλα αυτά μας δίνουν μια εικόνα πρόχειρων χειρισμών εκ μέρους των αρμοδίων.

Η σημερινή ενημέρωση που έλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της σημερινής διαγραφής του νυν Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ανδριώτη-Κωνστάντιου Παναγιώτη, από μέλος της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε τον Τόπο μας» το Συμβούλιο της 17/3/2021 με ΑΠ Πρόσκλησης 7484/12-3-2021 ματαιώνεται. Λόγω ανάγκης άμεσης ανασυγκρότησης του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, προσκαλείσθε αύριο ΠΕΜΠΤΗ 18/3/2021 και ώρα 10:00π.μ. σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση για την εκλογή νέου Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ψηφοφορία θα γίνει δια ζώσης στο ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ στην Προκυμαία Μυτιλήνης, στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here