Home Δήμος Μυτιλήνης Βίντεο: Επίσκεψη Δημάρχου στο Πλωμάρι – Δηλώσεις για Πύλη Εισόδου, Φράγμα Σεδούντα...

Βίντεο: Επίσκεψη Δημάρχου στο Πλωμάρι – Δηλώσεις για Πύλη Εισόδου, Φράγμα Σεδούντα και κρηπίδωμα μαρίνας

3798
0

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Στρατής Κύτελης επισκέφτηκε το Πλωμάρι σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Κώστα Παπαδόπουλο και τον Εργοδηγό, κ. Παπουτσάνη.

Ο κ. Κύτελης επιθεώρησε τις εργασίες δημιουργίας του κρηπιδώματος στη μαρίνα και συμμετείχε σε συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου, κ. Γιάννης Ξανθούλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλους της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μιχάλης Μαμάκος, κ. Παναγιώτης Ανδριώτης και κ. Δημήτρης Μαλλιαρός καθώς και πολίτες του Πλωμαρίου.

Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει στο λιμάνι με τη δημιουργία κρηπιδώματος κάτω από τις ταβέρνες, τις εργασίες που αναμένεται να ξεκινήσουν για τις εγκαταστάσεις της Πύλης Εισόδου, αλλά και τις εργασίες που απαιτούνται στο δίκτυο για την ένωση του ταχυδιυλιστηρίου του φράγματος Σεδούντα για να δοθεί οριστική προς χρήση.

Δηλώσεις στην κάμερα του Plomarinews.gr παραχώρησαν οι κ.κ. Κύτελης, Ξανθούλης, Παπαδόπουλος και Βαρβαγιάννης, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here