Home Ενημερώσεις Ξανά πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα στο Πλωμάρι

Ξανά πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα στο Πλωμάρι

1902
0

Παρά την πολυδιαφημιζόμενη “Δεύτερη Ψηφιακή Μετάδοση” της DIGEA στο Βόρειο Αιγαίο, που έλαβε χώρα στις αρχές του Νοέμβρη, πολλές περιοχές του νησιού, ανάμεσα τους και το Πλωμάρι, αντιμετωπίζουν είτε συχνά είτε πιο σπάνια προβλήματα με τη ομαλή λήψη του τηλεοπτικού ψηφιακού σήματος των ιδιωτικών καναλιών.

Σήμερα από το πρωί διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ξανά πρόβλημα και μας το επισήμαναν και πολίτες. Ειδικά τώρα που ο κόσμος αναγκάζεται να μείνει πολύ περισσότερες ώρες κλεισμένος στο σπίτι και ειδικότερα για μεγαλύτερους ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για ψυχαγωγία και ενημέρωση δεν τους μένει κάτι άλλο πλην της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου που ούτως ή άλλως πιάνει μόνο την ΕΡΤ Αιγαίου.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ λειτουργεί χωρίς προβλήματα και αυτό μας θυμίζει την εποχή που είχε κλείσει και η τότε Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προτίμησε τους ιδιώτες ενώ θα μπορούσε να έχει όλα τα κανάλια σε μια κρατική πλατφόρμα και να καλύπτει τις πληθυσμιακές ανάγκες για το τηλεοπτικό σήμα χωρίς να ταλαιπωρείται κανένας.

Θα πρέπει λοιπόν οι αρμόδιοι από το Δήμο να νοικοκυρέψουν την κατάσταση στην τηλεοπτική μετάδοση των ψηφιακών καναλιών της Digea και να πράξουν ότι χρειάζεται για να λυθεί μόνιμα το πρόβλημα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here