Home Αθλητικά Βίντεο: Ηττήθηκε ο Αιγέας στη Καλλονή από την Προοδευτική με σκορ 2-1...

Βίντεο: Ηττήθηκε ο Αιγέας στη Καλλονή από την Προοδευτική με σκορ 2-1 – Διαμαρτυρίες για ακυρωθέν γκολ στο 93′

2627
0

Δείτε τις τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση Προοδευτική Σκάλας Καλλονής – Αιγέας Πλωμαρίου για 4ης Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Λέσβου που διεξήχθει την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020 στο στάδιο “Κώστας Κεντέρης”, όπως τις κατέγραψε η κάμερα της Wev Tv του Plomarinews.gr

Ο Αιγέας ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και μάλιστα με το ίδιο σκορ, με την Προοδευτική να κάνει την ανατροπή. Αν και μόλις στο 3′ λεπτό η ομάδα του Πλωμαρίου άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Κανέλου μετά από γύρισμα του Χρυσάφη στη μικρή περιοχή, οι παίχτες της Προοδευτικής κέρδισαν λίγο αργότερα πέναλτι για τράβηγμα και σπρώξιμο εντός μεγάλης περιοχής και με εύστοχη εκτέλεση του Σαμπάνη ισοφάρισαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο πριν συμπληρωθούν 5 λεπτά παιχνιδιού, η ομάδα της Σκάλας Καλλονή πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Μαλακού κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Οι παίχτες του Γιώργου Κουτρουμπίλα σε ένα ακόμα παιχνίδι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν, βέβαια το πάλεψαν μέχρι τέλους και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ακυρωθέν γκολ του Ψαρρά στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο διαιτητής Δουκάκης μετά από υπόδειξη του επόπτη γραμμών, σφύριξε για οφσάιντ ακυρώνοντας το γκολ. Ο σκόρερ σίγουρα καλύπτεται, αλλά ενδεχομένως ο επόπτης θεώρησε ότι άλλος επιτιθέμενος του Αιγέα ο οποίος δεν καλυπτόταν(δεν φαίνεται καθαρά) επηρέασε τη φάση και όλα αυτά στο 92′ προς 93′ λεπτό. Η δύσκολη φάση του ακυρωθέν γκολ υπάρχει στο παρακάτω βίντεο και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε και σε replay σε αργή κίνηση, η κάμερα δεν ήταν στην ίδια ευθεία και θέλει φυσικά αρκετή ανάλυση για να βγει συμπέρασμα.

Μετά τον αγώνα έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιούταν έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αιγέα και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις.

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου 2020 και ο Αιγέας αντιμετωπίζει τη Φίλια στο γήπεδο Πλωμαρίου.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here