Home Δελτία Τύπου Ενέργεις και παρεμβάσεις του Αντιδήμαρχου Πλωμαρίου στο 14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνεδρίο

Ενέργεις και παρεμβάσεις του Αντιδήμαρχου Πλωμαρίου στο 14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνεδρίο

2406
0

Δελτίο τύπου: Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου κ. Εμμανουήλ Αρμενάκας συμμετείχε ενεργά στις εργασίες του 14ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου  για την παραγωγική ανασυγκρότηση στο Βόρειο Αιγαίο και στα πλαίσια του συνεδρίου είχε διαδοχικές συναντήσεις:

Α) Με τον υπουργό κ. Χαρίτση και Γενικούς Γραμματείς Υποδομών κ.κ. Κορκολή και Δέδε, από τους οποίους ζήτησε την αποπεράτωση των οδικών αξόνων Αγιάσου – Πλωμαρίου και Βατερών – Πλωμαρίου.

Β) Με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη όπου επανέλαβε την αναγκαιότητα αλλαγής του χωροταξικού σχεδίου του Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης), ο δε υπουργός ανέφερε ότι η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ θα γίνει τον Οκτώβριο του 2018.

Γ) Με τον υπουργό Αθλητισμού όπου και επέτυχε την επίσημη εξαγγελία περί κατασκευής κλειστού γηπέδου – προπονητηρίου μπάσκετ και βόλεϊ ύψους 400.000 €

Δ) Με την υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά όπου και επανέλαβε το πάγιο αίτημα της νότιας Λέσβου περί ίδρυσης πύλης Σέγκεν στο Πλωμάρι καθώς και κατά την νόμο λειτουργία της Μαρίνας – καταφύγιο σκαφών αναψυχής

Ε) Με τον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Σαντορινιό και τους Γενικούς Γραμματείς κ.κ. Τεμπονέρα και Λαμπρίδη με τους οποίους συζήτησε την επισκευή του λιμανιού Πλωμαρίου σύμφωνα με την υπάρχουσα μελέτη.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πλωμαρίου

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Π. ΑΡΜΕΝΑΚΑΣ

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here