Home Ενημερώσεις 26 Μαθητές και 7 Καθηγητές από Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία στο Πλωμάρι για...

26 Μαθητές και 7 Καθηγητές από Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία στο Πλωμάρι για το ERASMUS+

3454
0

Δελτίο Τύπου: Τη Δευτέρα 16/04/2018 το Γυμνάσιο Πλωμαρίου υποδέχεται με χαρά 26 μαθητές και 7 καθηγητές τριών σχολείων από Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία στο πλαίσιο μιας διετούς συνεργασίας προγράμματος ERASMUS+.

Οι εργασίες της εβδομάδας έως 20/04/2018, θα εμβαθύνουν στο θέμα της Αλληλεγγύης. Η συνάντηση θα ξεκινήσει με την επίσημη υποδοχή των φιλοξενουμένων μας στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου στις 16/04/2018 στις 10:00. Φορείς αυτοδιοίκησης, εκπαίδευσης, πρόνοιας, εθελοντισμού, πολιτισμού και αθλητισμού και κάτοικοι της πόλης μας θα γνωρίσουν από κοντά τους φιλοξενούμενούς μας και τις εργασίες των συνεργαζόμενων σχολείων πάνω στο θέμα της Αλληλεγγύης. Πρόκειται για την τελευταία συνάντηση καθώς το διετές Πρόγραμμα ολοκληρώνεται στον τόπο μας. Την εκδήλωση θα ομορφύνουν οι χορωδίες των Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου Πλωμαρίου.

Με αυτή την ευκαιρία, το Γυμνάσιό μας, ευχαριστεί όλους τους γονείς που φιλοξενούν μαθητές από την Ιταλία και την Πολωνία και είμαστε βέβαιοι ότι με τη δική τους συνεργασία και συμβολή, θα δημιουργήσουν πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας και της ομορφιάς του τόπου μας.

Η διοργάνωση της φιλοξενίας υποστηρίζεται επίσης σθεναρά από τους τοπικούς επιχειρηματίες οι οποίοι με γενναιοδωρία προσέφεραν την απαραίτητη υλική υποστήριξη σε δώρα, ενθύμια και κεράσματα προκειμένου το Γυμνάσιο Πλωμαρίου να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη μας.

Τα εκπαιδευτικά βίντεο των προηγούμενων συναντήσεων έχουν αναρτηθεί στο ακόλουθο κανάλι :
https://www.youtube.com/channel/UC1jAzTZmZhg0n95_Y7nK30Q

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here