Home Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο του ΕΠΑΛ Πλωμαρίου για την Αντιδημαρχεία και Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου

Ευχαριστήριο του ΕΠΑΛ Πλωμαρίου για την Αντιδημαρχεία και Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου

3013
0

Το ΕΠΑΛ Πλωμαρίου μας απέστειλε το παρόν ευχαριστήριο: H Διευθύντρια, οι καθηγητές και οι μαθητές του ΕΠΑΛ Πλωμαρίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αντιδήμαρχο Πλωμαρίου κ.Εμμανουήλ Αρμενάκα και την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητα Πλωμαρίου κ. Γαρυφαλλιά Βάμβουρα, για την συνολική βοήθεια και συμπαράσταση τους τόσο στις διεκδικήσεις του σχολείου μας για μια καλύτερη και αναβαθμισμένη εικόνα του μέσα από την ίδρυση νέων τομέων και ειδικοτήτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας , όσο και για την συμπαράσταση τους στην προσπάθειά μας για την απρόσκοπτη λειτουργία των υφιστάμενων τομέων και ειδικοτήτων του σχολείου μας.

Επίσης θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά και για την χορήγηση μεταφορικού μέσου για τις διάφορες δρασεις του σχολειου όπως οι τελευταίες επισκέψεις μας στις ποτοποιίες των Εταιρειών Βαρβαγιαννη και Αρβανιτη.

Ευχόμαστε επίσης καλή συνεχεία και κάθε επιτυχία στο γενικότερο έργο που έχουν αναλάβει για την ποιοτική αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας του Πλωμαρίου.

ΕΠΑΛ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here