Home Ανακοινώσεις Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Πλωμαρίου έκοψε την βασιλόπιτα του – Οι εκλογές για...

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Πλωμαρίου έκοψε την βασιλόπιτα του – Οι εκλογές για ΔΣ στις 21 Ιανουαρίου 2018

3451
0

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πλωμαρίου, πραγματοποίησε την Γενική του Συνέλευση και και έκοψε και τη βασιλόπιτα του και όπως ανακοινώθηκε οι εκλογές θα γίνουν τελικά στις 21 Ιανουαρίου 2018 στο χώρο του ξενοδοχείου “Αιγαιοπελαγίτικος Ήλιος”(Aegean Sun).

Η σχετική ανακοίνωση:

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα η Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου <ΠΛΩΜΑΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ> στο ξενοδοχείο “Αιγαιοπελαγιτικος Ήλιος” στον Άγιο Ισίδωρο με θέμα: Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι ξενοδόχοι έκαναν ανασκόπηση της προηγούμενης τουριστικής περιόδου και συζήτησαν τα προβλήματα του τουρισμού και προβλέψεις για το 2018.

Στο τέλος της συνέλευσης , ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Γιώργος Σαροπουλος έκοψε την βασιλόπιτα 2018. Να σημειωθεί ότι το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι συνεδρίαση για τις εκλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here