Home Ανακοινώσεις Έφυγε στα 97 της η δασκάλα Πέρσα Μιχαλέλη – Ανακοίνωση του Συνδέσμου...

Έφυγε στα 97 της η δασκάλα Πέρσα Μιχαλέλη – Ανακοίνωση του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής

3042
0

Ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμιν Λέσβιος” εξέδωσε της παρακάτω ανακοίνωση για την συμπολίτισσα μας συνταξιούχο δασκάλα, Πέρσα Μιχαλέλη η οποία έφυγε σε ηλικία 97 ετών: Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση της αναγγελίας μιας δυσάρεστης είδησης: Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη συμπατριώτισσά μας και καλή δασκάλα πολλών από εμάς κ. Πέρσα Μιχαλέλη σε ηλικία 97 ετών. Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τον χρόνο και τον τόπο της κηδείας.

Τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της από όλους μας.

Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας.

*Νεότερη ανακοίνωση του Συνδέσμου:
Ανακοίνωση του Συνδέσμου:
” Η κηδεία της προσφιλούς μας Δασκάλας Πέρσας Μιχαλέλη θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 2:30 μμ. στο νεκροταφείο Χαλανδρίου. ”

==============================

Η φωτογραφία και η παρακάτω λεζάντα είναι από το προφίλ της Τούλας Ανδριώτου-Χωριανοπούλου η οποία γράφει τα εξής: Μία δυσάρεστη είδηση μάθαμε σήμερα…έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη συμπατριώτισσα και δασκάλα, που δίδαξε πολλές γενιές Πλωμαριτών και όχι μόνο….για τις ικανότητές της και το ήθος της ας μιλήσουν οι μαθητές της που είχαν αυτή την τύχη να τους οδηγήσει στα πρώτα μαθητικά χρόνια…εγώ την γνώρισα τα τελευταία χρόνια και την αγάπησα σαν άνθρωπο , που είχε μέσα από τις συζητήσεις της να δώσει πολλά….
Καλό ταξίδι αγαπημένη δασκάλα!

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here