Home Επιστολές Δίκαιη κατανομή κονδυλίων από Δήμο και Περιφέρεια για το Πλωμάρι ζητά ο...

Δίκαιη κατανομή κονδυλίων από Δήμο και Περιφέρεια για το Πλωμάρι ζητά ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής

1121
0
Πλωμάρι

Επιστολή απέστειλε στον Δήμο Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Λέσβιος”, κ. Δημήτριος Χαλαυτής, ζητώντας τα αυτονόητα, δηλαδή δίκαιη κατανομή των κονδυλίων για όλες τις δημοτικές ενότητες και φυσικά για αυτή του Πλωμαρίου.

Η σχετική επιστολή:

Αθήνα 04.09.2017.  Προς: Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Λέσβου. Κοιν.: Δημοτικές Ενότητες Λέσβου(μερίμνη του Δήμου)

Θέμα: Πληρωμές ανά Δημοτική Ενότητα.

Κυρία Περιφερειάρχις, κύριε Δήμαρχε,

Μεταφέροντας το διάχυτο αίσθημα των κατοίκων του Πλωμαρίου και των μελών του Συνδέσμου μας για παραμέληση της Δημοτικής μας Ενότητας αφενός αλλά και εκφράζοντας την ανάγκη ισόρροπης ανάπτυξης όλων των Δημοτικών μας Ενοτήτων αφετέρου, ως έφορος Προγραμματισμού και Μελετών της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής για τα τοπικά θέματα της Λέσβου και θεωρώντας οτι συμφωνείτε, ότι και η Λέσβος όπως η γυναίκα του Καίσαρος πρέπει και να φαίνεται τίμια, ικανοποιώντας τα αναλογικά πληθυσμιακά κριτήρια για τη δίκαιη διανομή των κονδυλίων, Σας παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε Πίνακα, στον οποίο να φαίνεται η κατανομή των πληρωμών των Έργων και Μελετών ανά Δημοτική Ενότητα κατόπιν της θέσεως σε ισχύ του Προγράμματος «Καλλικράτης».
Από τα συμπεράσματα που θα προκύψουν, παρακαλούμε την μέριμνά Σας για την κατά το δυνατό θεραπεία των ανισοτήτων και την χρήση τους ως οδηγών για τον ορθολογικό μελλοντικό προγραμματισμό με κανόνες διαφάνειας, αντικειμενικότητας και δικαιοσύνης.
Εάν λόγω φόρτου εργασίας υπάρχει αδυναμία των Υπηρεσιών Σας για την διενέργεια της κατανομής, παρακαλούμε αποστείλατέ μας τα πρωτογενή στοιχεία.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Χαλαυτής
Πρόεδρος του Δ.Σ.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here