Home Events Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη ζωντανά στον Οινοφόρο Μεγαλοχωρίου στις 8 Σεπτεμβρίου...

Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη ζωντανά στον Οινοφόρο Μεγαλοχωρίου στις 8 Σεπτεμβρίου Καρά Τεπέ Μυτιλήνη

1755
0

Δελτίο τύπου: Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τον ΟΡΦΕΑ ΠΕΡΙΔΗ με την ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ για μια μοναδική συναυλία, μία υπέροχη μουσική βραδιά.

Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου, Καρά Τεπέ Μυτιλήνη.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2251044738 , 6949544276 και 6974197399

Oρφέας Περίδης – Λιζέτα Καλημέρη
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται ξανά στο κτήμα Οινοφόρος.
Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και όσα τους συνδέουν σε ένα κοινό μουσικό ζητούμενο που περιλαμβάνει και το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι.

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.
Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων
Κλεοπάτρα Πατερέλλη
Πρόδρομος Πατερέλλης

Σημ: Η προγραμματισμένη συναυλία της Μελίνας Κανά για τις 8 Σεπτεμβρίου 2017 μετατίθεται σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here