Home Ενημερώσεις Εγκαινιάζει την παράκαμψη της Λαγκάδας η Περιφερειάρχης Β.Α. – Αιχμές από τον...

Εγκαινιάζει την παράκαμψη της Λαγκάδας η Περιφερειάρχης Β.Α. – Αιχμές από τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου

2075
2

Σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου 2017, παραδίδεται στην κυκλοφορία η παράκαμψη της Λαγκάδας. Στις 10:00π.μ. η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Χριστιάνα Καλογήρου, θα “κόψει την κορδέλα” εγκαινιάζοντας το παραδοθέν έργο.

Πλέον θα ισχύει η άνοδος με κατεύθυνση προς Μυτιλήνη από το νέο κομμάτι, ενώ η κάθοδος προς Πλωμάρι από τον παλιό δρόμο.

Ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Μανώλης Αρμενάκας, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αφήνει κάποιες αιχμές λέγοντας τα εξής:

Αύριο στις 11.00πμ παραδιδεται στη κυκλοφορια το τμημα της επαρχιακης οδου στη Λαγκαδα στο Πλωμαρι. Η παραδοση θα γινει σε στενο κυκλο κομματικων στελεχων, λες και μονον αυτοι συνεβαλλαν στην κατασκευη του εργου, μη τυχον και εμφανιστει κανενας ανεπιθύμητος οπως εγω η κανας Πασοκος πχ Γιακαλης και κλεψει τη δοξα. Μπραβο σας.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Μανώλη πάρε τηλέφωνο τον Καμμένο να έρθει να σε πάρει με το ελικόπτερο, να πάτε να προσγειωθείτε μπροστά τους την ώρα που θα κόβουν την κορδέλα , να τους χαλάσετε τη φιέστα.

  2. Manolis Armenakas Παμε δυνατά Θόδωρε, για άλλα μεγαλύτερα και καλύτερα. Μπορούμε να βγαλουμε το Πλωμάρι από την αφάνεια.
    απο το f/b.. το πριν και το μετα τα λόγια είναι περιττά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here