Home Δελτία Τύπου 1,7 εκατ. ευρώ στους δήμους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για αγροτική οδοποιία

1,7 εκατ. ευρώ στους δήμους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για αγροτική οδοποιία

1099
0

Το παρακάτω δελτίο τύπου λάβαμε από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ελπίζουμε τα χρήματα αυτά να πιάσουν τόπο και τα έργα της αγροτική οδοποιίας να γίνουν στην ώρα τους.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου ενεργοποιήθηκε η πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο Μέτρο 4.3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, που αφορά στις δράσεις για τη «βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1,7 εκατομμύρια ευρώ και θα το υλοποιήσουν οι Δήμοι της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με ημερομηνία έναρξης υποβολής την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και λήξης την 30η Νοεμβρίου 2017.

Η Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε τους ευρωπαϊκούς πόρους που έχουν εκχωρηθεί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για να χρηματοδοτήσουμε έργα αγροτικής οδοποιίας που εξασφαλίζουν καλύτερη πρόσβαση στην ύπαιθρο των νησιών μας και κατ’ επέκταση βελτίωση των συνθηκών απασχόλησης των αγροτών».

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here